.

ODUVALA GA ZA MEDALJU: Sloba otkrio detalje prepiske sa Kijom i Lunom, ali stjuardesin odgovor ZAPAMTIĆE ZAUVEK!

ODUVALA GA ZA MEDALJU: Sloba otkrio detalje prepiske sa Kijom i Lunom, ali stjuardesin odgovor ZAPAMTIĆE ZAUVEK!

ODUVALA GA ZA MEDALJU: Sloba otkrio detalje prepiske sa Kijom i Lunom, ali stjuardesin odgovor ZAPAMTIĆE ZAUVEK!

Najpopularniji ljubavni trougao između Lune Đogani, Slobe Radanovića i Kristine Kije Kockar nastavio je da privlači pažnju i nakon završetka rijalitija „Zadruga“.

Nakon što su se suočili oči u oči u emisiji i kada su se stjuardesa i pevač zapratili na društvenim mrežama, pevač je otkrio detalje prepiske koju je vodio sa Kijom, ali i sa Lunom.

„Rekao sam i jednoj i drugoj da treba prvo da naučimo da živimo napolju, pa tek onda da donesemo određene odluke. Nisam imao telefon ceo dan. Dobio sam ga pre nekoliko sati i poslao svoj novi broj i Kiji i Luni“, otkrio je Radanović i nastavio:

foto: Printscreen

„Luna me je pitala da li dolazim na žurku i ja sam joj potvrdno odgovorio. Osim toga, samo sam je pitao da li je dobro i ona je rekla da jeste. Kiji sam, takođe, poslao poruku da ima moj broj telefona, ali znam da je ona trenutno u emisiji, pa će poruku videti tek kad izađe napolje“, ispričao je Sloba.

PREPORUKA:   Majka Aneli Ahmić ljuta kao ris na Staniju Dobrojević!

Na pitanje da li bi snimio duet sa Kijom, pevač je odgovorio:

„Nikad ne reci nikad. Ja želim da ostanem u lepim odnosima sa njom, kako god da se sve ovo završi. Mislim da svima treba par dana da se smire strasti, pa da sednemo i porazgovaramo bez tenzije, odnosno da shvatimo zašto je sve ispalo ovako kako ne treba. Mogu samo sada da joj poručim da joj jako lepo stoji nova boja kose i da se nadam da je zadovoljna pobedom i komentarima. I nadam se da joj je stigla moja poruka da ubeleži moj broj u telefon“, poručio joj je Sloba, ali je njen odgovor iz studija došao kao hladan tuš.

PREPORUKA:   Maja Marinković uhodi Stanislava Krofaka, on je PONIZIO!

foto: Printscreen Pink Tv

„Neće mi zatrebati tvoj broj telefona. Samo ću ga proslediti advokatu jer mu je potreban za brakorazvodnu parnicu. U rijalitiju sam jedno vreme želela da porazgovaramo u četiri oka kada izađemo napolje, ali nemam više šta da ti kažem. Da postoji tračak nade za pomirenje sa moje strane – možda bih i pristala da se nađemo, ali pošto ne postoji, to bi bio samo dodatan stres posle kog bih bila tužna i besna. Kao što kažu svi ljudi koji me podržavaju, meni ne treba takav čovek. Emocije koje imam rešiću u svoja četiri zida, a što se ostalog tiče uvek ću ići dostojanstveno, podignute glave“, zaključila je Kockareva.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen Pink tv

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!