.

ODUVALA GA ZA MEDALJU: Sloba otkrio detalje prepiske sa Kijom i Lunom, ali stjuardesin odgovor ZAPAMTIĆE ZAUVEK!

ODUVALA GA ZA MEDALJU: Sloba otkrio detalje prepiske sa Kijom i Lunom, ali stjuardesin odgovor ZAPAMTIĆE ZAUVEK!

ODUVALA GA ZA MEDALJU: Sloba otkrio detalje prepiske sa Kijom i Lunom, ali stjuardesin odgovor ZAPAMTIĆE ZAUVEK!

Najpopularniji ljubavni trougao između Lune Đogani, Slobe Radanovića i Kristine Kije Kockar nastavio je da privlači pažnju i nakon završetka rijalitija „Zadruga“.

Nakon što su se suočili oči u oči u emisiji i kada su se stjuardesa i pevač zapratili na društvenim mrežama, pevač je otkrio detalje prepiske koju je vodio sa Kijom, ali i sa Lunom.

„Rekao sam i jednoj i drugoj da treba prvo da naučimo da živimo napolju, pa tek onda da donesemo određene odluke. Nisam imao telefon ceo dan. Dobio sam ga pre nekoliko sati i poslao svoj novi broj i Kiji i Luni“, otkrio je Radanović i nastavio:

foto: Printscreen

„Luna me je pitala da li dolazim na žurku i ja sam joj potvrdno odgovorio. Osim toga, samo sam je pitao da li je dobro i ona je rekla da jeste. Kiji sam, takođe, poslao poruku da ima moj broj telefona, ali znam da je ona trenutno u emisiji, pa će poruku videti tek kad izađe napolje“, ispričao je Sloba.

PREPORUKA:   Sanja i Marko u akciji, ona ga opkoračila i sve snimala!

Na pitanje da li bi snimio duet sa Kijom, pevač je odgovorio:

„Nikad ne reci nikad. Ja želim da ostanem u lepim odnosima sa njom, kako god da se sve ovo završi. Mislim da svima treba par dana da se smire strasti, pa da sednemo i porazgovaramo bez tenzije, odnosno da shvatimo zašto je sve ispalo ovako kako ne treba. Mogu samo sada da joj poručim da joj jako lepo stoji nova boja kose i da se nadam da je zadovoljna pobedom i komentarima. I nadam se da joj je stigla moja poruka da ubeleži moj broj u telefon“, poručio joj je Sloba, ali je njen odgovor iz studija došao kao hladan tuš.

foto: Printscreen Pink Tv

PREPORUKA:   Učesnica Zadruge Aneli Ahmić osuđena da je bila kurir dilerima droge, kod nje pronađeno 720000 evra od droge!

„Neće mi zatrebati tvoj broj telefona. Samo ću ga proslediti advokatu jer mu je potreban za brakorazvodnu parnicu. U rijalitiju sam jedno vreme želela da porazgovaramo u četiri oka kada izađemo napolje, ali nemam više šta da ti kažem. Da postoji tračak nade za pomirenje sa moje strane – možda bih i pristala da se nađemo, ali pošto ne postoji, to bi bio samo dodatan stres posle kog bih bila tužna i besna. Kao što kažu svi ljudi koji me podržavaju, meni ne treba takav čovek. Emocije koje imam rešiću u svoja četiri zida, a što se ostalog tiče uvek ću ići dostojanstveno, podignute glave“, zaključila je Kockareva.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink/Foto: Printscreen Pink tv

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!