.

Ana Korać prostitutka uzvratila oštrim rečima Dalili, koja je odvojila majku od deteta, muža od žene prevarantkinje!

DALILA NAZVALA KORAĆEVU PROSTITUTKOM, STARLETA UZVRATILA UDARAC Ja tu kuću nisam ukaljala kao ona, niti sam odvojila sina od MAJKE

DALILA NAZVALA KORAĆEVU PROSTITUTKOM, STARLETA UZVRATILA UDARAC Ja tu kuću nisam ukaljala kao ona, niti sam odvojila sina od MAJKE

Starleta Ana Korać odgovorila je u svom stilu na prozivke Dalile Dragojević, aktuelne učesnice Zadruge 5.

Naime, Dalila je tokom svađe sa Filipom Carem potkačila Anu Korać, bivšu devojku Davida Dragojevića, rođenog brata Dejana Dragojevića (inače Dalilinog bivšeg muža).

Starleta iz Bosne je indirektno potkačila tako sto je rekla da su Dragojevići u kući imali prostitutku gde se ona prepoznala da je na nju aludirala iako joj nije izgovorila ime, pa je resila žestoko da joj odgovori.

– Mene Dragojevići nisu prihvatali zato što sam druge vere, zato se pričalo da će da se okrene prasence kad ja dolazim. U kuću im je dolazila najveća prosti***ka, a ja sam problem – negodovala je Dalila, budući da je Biljana, majka braće Dragojević, Anu prihvatala za snaju, dok se, kako se godinama priča u medijima, žestoko protivila braku svog mlađeg sina Dejana i Dalile.

PREPORUKA:   Starleta Maja Marinković govorila o vezi sa Karlešinim Duškom Tošićem
Dalila Dragojević

foto: Printscreen/Zadruga

– Ne mogu da ostanem nema na količinu gluposti koje je izgovorila ta moralna gromada. Sve što je izgovorila moraće i da dokaže. Tačno ja sam dolazila u kuću Dragojevića, naravno da su me prihvatili jer sam normalna, dobra devojka bez trunke zla u sebi, za razliku od prasice koja svima želi zlo. Ja tu kući nisam ukaljala kao ona, i nešto sto je najgore od svega, razdvojila sina od majke. Da li svojim vraćanjem ili zlobom, to samo ona zna. A pri tom tog sina najniže ponizila jer se na njegove oči seksala sa drugim muškarcem, dok je bila sa njim u braku, šta reći više? Znam ja šta nju boli, što sam čista kao suza, i što o meni može samo da laprda, ali nije važno šta se priča nego ko, a ona nema legitimitet da bilo koga komentariše“, rekla je Ana pa dodala:

PREPORUKA:   Stefan Karić posle suđenja sa starletom otišao u kafanu!

„Ona je najveće ružno zlo koje se pojavilo u poslednjih 50 godina, sve vam je jasno kada pogledate njenu đavolsku ružnu facu, na stranu to sto je uhranjena i što ne vodi računa o svom fizičkom izgledu, pa joj glava raste brzinom svetlosti,(a guza nikako), ali njeno ponašanje je ispod svakog nivoa. Ne bih joj bila u koži kada bude izašla iz rijalitija, tek će onda videti svoju realnost“, rekla je Koraćeva.

Ana Korać
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M.M./LJ.S.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!