.

Anđela Đuričić će dobijati batine od Zvezdana, najavila bivša supruga Zvezdana Slavnića!

„ZVEZDAN ĆE UBITI ANĐELU OD BATINA“! Šok tvrdnje Ane Ćurčić! Otkrila da joj je bivši muž AGRESIVAN i kakav je plan SKOVAO

"ZVEZDAN ĆE UBITI ANĐELU OD BATINA"! Šok tvrdnje Ane Ćurčić! Otkrila da joj je bivši muž AGRESIVAN i kakav je plan SKOVAO

Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Magazin In, Printscreen/Zadruga

Ana Ćurčić je pred ulazak u „Zadrugu 6“ otkrila neke detalje iz dugogodišnje veze sa sinom Moke Slavnića, Zvezdanom, za kojeg tvrdi da je agresivan, da mu nije strano da digne ruku na ženu, te da će prebiti svoju devojku Anđelu Đuričić.

Ana, zbog njihove dece, nije želela da otkriva šta je njoj Zvezdan sve radio, ali je istakla da ga dobro poznaje i da može da predvidi šta će on učiniti:

– Zvezdan će ubiti od batina Anđelu! Poznajem ga veoma dobro. Ne bih da pričam šta je sve bilo među nama, jer imamo decu. Neću da ih potresam. Ćutala sam i tešila sebe da će se promeniti, jer me voli. A zapravo je bilo sve gore – priča na početku razgovora Čurčićeva i dodaje da će Slavnić šutnuti Anđelu čim je „izgustira“.

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić direktno iz zatvora ušao u Zadrugu 6, ovo ne može zaboraviti!
Ana Ćurčić

foto: printscreen youtube

Neću mu se vratiti – Ona mu je usputna stanica. Do kraja rijalitija će je ostaviti i moliti mene da mu se vratim. To se neće desiti, jer nemam emocije prema njemu. Ubio je sve u meni – kaže ona.

Ana dodaje da se Slavniću Anđela svidela još prošle godine.

– Zapazio ju je u prošloj sezoni rijalitija „Zadruga“. Govorio mi je da je ona dobra riba i da treba da pobedi. Hvalio ju je na sva usta, ali nisam mogla ni da sanjam da će biti s njom. Pošto je neradnik, kog sam izdržavala, po ceo dan i noć je gledao „Zadrugu“ dok sam bila na poslu. Radila sam u svom salonu lepote u Zemunu, a on je sedeo kod kuće. Ali ništa mi nije bilo teško da činim za njega jer sam ga volela. Dok je bio u zatvoru, čekala sam ga i brinula o njegovoj ćerki. Gledala sam je kao svoje dvoje dece. I njoj je teško zbog svega što joj otac radi u rijalitiju, kao i njegovoj majci. A Moka ko Moka, on da može, kupio bi sina parama. Video ga je samo nekoliko puta u životu.

PREPORUKA:   Moka Slavnić iskazao razočarenje u sina Zvezdana Slavnića, voleo bi da mu je sin kriminalac-preljubnik mrtav!

Teško joj je

Ana ne krije da joj je teško što ju je Zvezdan posle 15 godina veze prevario i javno obrukao.

– Patim i dalje! Biće mi teško da gledam Zvezdana i Anđelu kako se ljube, ali ću se truditi da mislim na sebe i budućnost moje dece. U rijaliti sam ušla zbog para, ali i da se osvetim Zvezdanu. Želim da pružim podršku ženama koje muževi varaju! Biću jaka za sve njih – ispričala je Ana za Informer pred ulazak u rijaliti.

kurir.rs/informer

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!