.

Anđela Đuričić zarekla da neće biti seksa pred kamerama pa se SVAKODNEVNO skidala pred kamerama sa Zvezdanom Slavnićem poput najvećih por*o zvezda! (SNIMAK)

„INTIMNI ODNOSI PRED KAMERAMA? APSOLUTNO NE“ Ovako je Anđela Đuričić govorila pred ulazak u rijaliti, POGAZILA SVA OBEĆANJA (VIDEO)

Postala predmet podsmeha
"INTIMNI ODNOSI PRED KAMERAMA? APSOLUTNO NE" Ovako je Anđela Đuričić govorila pred ulazak u rijaliti, POGAZILA SVA OBEĆANJA (VIDEO)

Foto: Alo/Printscreen

Anđela Đuričić našla se u centru skandala kada je uplovila u emotivni odnos sa Zvezdanom Slavnićem koji je 22 godine stariji od nje.

Ona je bila intimna sa njim pred kamerama, a pre ulaska u rijaliti je skroz drugačije govorila o tome.

  ♬ original sound – ❤SEKA❤

Pred ulazak u petu sezonu rijaliti programa „Zadruga“, Anđela je jasno iznela svoje stavove, ali ispostavilo se da je uradila sve suprotno od onoga što je izgovorila.

– Ja sam Anđela Đuričić, imam 22 godine i dolazim iz Crne Gore, iz Herceg Novog. Inače sam muško-ženski frizer. Znam sve da pravim, tako da ću unutra biti od koristi. Moj razlog ulaska su, naravno svi kažu novac, i to donekle i jeste, lična promocija i poslovni planovi. Svi su bili u fazonu: „Ne treba ti to, ali mi ćemo te podržati jer si naša“. Ako imate neko dobro društvo i ako se pronađete sa nekim momkom ili devojkom, smatram da može da vam bude lepo i u zatvorenom prostoru – rekla je tada Anđela.

Tagovi
Anđela Đuričić Zvezdan Slavnić Zadruga 6 zzadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 vesti zadruga 6 uzivo alo rs zadruga 6 zadruga 6 svadba miki đuzadruga 6 zadruga 6 rijaliti zadruga 6 izbacivanje zadruga 6 novi vođa
PREPORUKA:   NEMORALNA Anđela Đuričić u rijalitiju svakodnevno snima po*no filmove!
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!