.

Bivša devojka grubijana Marka Osmakčića pobacila bebu kada je pretukao svekar, otac nasilnog Marka Osmakčića!

MARKOVA BIVŠA JE POBACILA KAD JU JE PRETUKAO NJEGOV OTAC? „Franjo je pretio njenoj porodici, napravio im je pakao“, progovorile komšije Osmakčića

Već danima u „Zadruzi“ kruži priča da je Markov otac Franjo Osmakčić inscenirao svoju smrt i beg sina iz rijalitija kako se ne bi pokrenuo slučaj njegove bivše devojke Matee L. iz Zagreba.
Marko Osmakčić Foto: Zadruga / screenshotMarko Osmakčić

Ona je pred sam kraj trudnoće navodno pobacila, a od tada se o njoj ništa ne zna. To su pripadnicima sedme sile rekle komšije iz Marković Polja, gde je porodična kuća Osmakčića.
Marko Osmakčić Foto: screenshotMarko Osmakčić

PREPORUKA:   Filip Car a sva vremena ostavio Dalilu, vraća se svojoj rodnoj kući u Hrvatsku

– Mi smo čuli priču da je Marko Mateu upoznao 2016. godine, kad je išao kod majke u Hrvatsku, jer je ona iz Zagreba. Bili su zajedno nekoliko meseci, zaljubili su se i ona je ostala trudna. On nije hteo ni da čuje za dete – kaže jedna komšinica za „Kurir“.

– Ovde se priča da je Franjo poludeo i da joj je napravio pakao od života, pretio je njoj i njenoj porodici da abortira. Imala je 16 godina, a Mako 18. Kada mu se sin požalio, Franjo je navodno prebio tu devojku, pa je ona pobacila. Tako se pričalo ovde, ali niko nikad nije saznao istinu o tome – dodaje komšinica.

PREPORUKA:   Sanja Marinković u svojoj emisiji postavila pitanje Misici da li je sramota što je poznata kao rijaliti zvezda!

Na velikom imanju i u velikoj kući novinari nisu nikoga zatekli, samo parkiran stari automobil sa švajcarskim tablicama i na zemlji računi iz vodovoda, piše pomenut medij.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!