.

Brat Vladimira Tomovića isprozivao Kristijana Golubovića posle tuče u Zadruzi

NAKON TUČE, BRAT VLADIMIRA TOMOVIĆA „RASPALIO“ PO KRISTIJANU: Gospodinove poznate teorije zavere!


Čeka poziv da mu svašta kaže!

Vladan Tomović, brat Vladimira Tomovića, odlučio je da prokomentariše dosadašnja dešavanja u Zadruzi, a posebno se osvrnuo na današnju tuču između njegovog brata i Kristijana Golubovića.

Danas je došlo do žestokog okršaja između Golubovića i Alena Hadrovića, a u sve se umešao Tomović koji je držao Kristijana, a onda i izvukao deblji kraj.

„Vidite i sami da je Vladimir u svakoj situaciji u kući do sada kada dođe do neke svađe ili pokušaja fizičkog kontakta bio prvi da razdvoji. To je i danas uradio i 20 puta pre ovoga, ali je gospodin (Kristijan) odmah razvio njemu poznate teorije zavere i slično, da Vladimir drži njega, a Alen da ga udari“, rekao je Vladimir.

PREPORUKA:   Kristijan se raznežio pa pričao u kameru o detinjstvu! (SNIMAK)

U poslednje vreme veliku pažnju privlači i Vladimirov odnos sa Jovanom Ljubisavljević koja napolju ima dečka. Jovanin mTuča u Zadruzi,Tuča

omak juče se oglasio za portal Pink.rs i rekao kako smatra da ga njegova draga neće prevariti sa Vladimirom, a evo šta kaže Vladan:

„Zatvoren prostor, svi pričaju da su tamo pojačane emocije, pa Vladimir ne krije da se zaljubio u nju. Kad bi imao poziv sa njim rekao bih mu da se kloni nje, jer cura njega ogovara gde god stigne, a nikada mu te stvari nije rekla u oči“, izjavio je Vladan.

PREPORUKA:   Ušli u Zadrugu a onda iznenađenje, promenjena pravila rijalitija!

(MONDO/ Pink.rs)

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!