.

Dejan Dragojević nakon sudskog razvoda najavio slavlje uz alkohol!

KONAČNO SAM Dejan Dragojević stavio tačku na brak pa poručio „ALKOHOLOM ĆU PROSLAVITI SLOBODU“ spomenuo je i Dalilu

Dejan slavio uz rakiju sa česticama zlata

KONAČNO SAM Dejan Dragojević stavio tačku na brak pa poručio "ALKOHOLOM ĆU PROSLAVITI SLOBODU" spomenuo je i Dalilu

Foto: Alo/Nikola Todorović/Alo!

Dejan Dragojević od juče je i sudski razveden od Dalile Dragojević!

Pobednik Zadruge 5 stavio je i zvanično tačku na brak dug pet godina u sudu u Rumi, iako se njegova nekadašnja supruga Dalila nije pojavila ni na jednom ročištu.

PREPORUKA:   Luka Nikolić posle Mine Vrbaški i Dalile Dragojević zbario još jednu starletu iz rijalitija!

Dejan je u sud stigao u pratnji svoga brata Davida, a nakon ročišta je za Alo! poručio da je konačno miran.

Nikola Todorović/Alo!

 

Nek je i meni svanulo, sada sam razveden, sudija je donela takvu odluku. Treba samo da mi stigne papir na kućnu adresu. Srećan sam, treba mami da javim da ne mora više da igra kolo i da baba zavrne vodu. Kod kuće imam rakiju sa česticama zlata koju sam nedavno dobio, pa ćemo taman da je načnemo – rekao je Dragojević kroz smeh, i dodao da nema nameru da od Dalile traži da mu vrati prezime.

To bi bila borba sa vetrenjačama, a voleo bih da ljudima koji žele da se razvedu sama procedura bude lakša. Jer ovako ispada kao da idete u boj – rekao je Dragojević, koji je u sud došao u ležernoj kombinaciji, trenerci i majici sa natpisom: „Karma je kučka“. Iako je ranije najavio da će odmah nakon razvoda sadašnju devojku odvesti pred matičara, Dejan kaže da će malo sačekati.

Nikola Todorović/Alo!

Ići ćemo u grad da proslavimo Dan zaljubljenih i planiram da je verim. Moja devojka nije gledala rijaliti, videla je samo neke scene koje sam joj pokazao. Za neke stvari joj je bilo šta sam radio, ali srećom nije stvorila sliku o meni na osnovu mog učešća u Zadruzi. Našao sam devojku koju to ne zanima.

Podsećanja radi, Dejan i Dalila su papire o sporazumnom razvodu potpisali pred kamerama tokom trajanja Zadruge 5 nakon njene javne prevare sa Filipom Carem. Kako se Dalila nije pojavila na prethodna dva ročišta, sudija je zakonskim okvirima razvela njihov brak iako se bivša zadrugarka i supruga nije bila prisutna ni ovaj put.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!