.

Filip Car otkrio koliko zarađuje u rijalitiju Zadruga 6, neverovatna količina novca! (SNIMAK)

OTKRIVEN HONORAR FILIPA CARA! Zadrugar zaboravio na kamere, pa se izlanuo, a zbog jedne izjave fanovi ga URNISALA NA MREŽAMA

OTKRIVEN HONORAR FILIPA CARA! Zadrugar zaboravio na kamere, pa se izlanuo, a zbog jedne izjave fanovi ga URNISALA NA MREŽAMA

Foto: Printscreen/Zadruga

šok!

Poznato je da je Filip Car i u prethodnim sezonama Zadruge često pričao o honorarima, a sada je otkrio koliko zarađuje za svoje učešče u rijaliti programu, a svojom izjavom razbesneo je javnosti.

PREPORUKA:   Keva živela bez kupatila a dva puta je oživljavali i vraćali iz sveta mrtvih!

Naime, tokom ćaskanja sa cimerima on je otkrio da na nedeljnom nivou dobija 3.000 evra, a kako je istakao, i to mu je malo, jer se mnogo daje za rijalitiji. Ova njegova izjava navukla je gnev auditorijuma.

Filip Car

foto: Printscreen/Ami Dži

– Sve je to muka. Dobijam tri i opet mi je malo, meni je to malo. Puno se dajem ovde. Dogovorio sam toliko i nadam se da ću dobiti svoje pare, u prošloj nula“, otkrio je Car dok je Aleksandra ležala pored njega, i spomenula istu cifru od 3.000 evra – priznao je Car, pa su se ispod klipa nizali mnogobrojni negativni komentari.

„Da li stvarno verujete njegovim lažima?“, „Fuj, odvratan je“, „Za šta njemu plaćaju? Lik je užasan“.

PREPORUKA:   Pobednica Zadruge 6, Aleksandra Nikolić je u drugom stanju i uskoro će na svet doneti devojčicu

Podsetimo, Biljana Dragojević se juče po prvi put oglasila nakon Dejanovog raskida sa Aleks, a Filipa je tom prilikom žestoko ponizila.

Kurir.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!