.

HITNA DISKVALIFIKACIJA ZA ZVEZDANA SLAVNIĆA?! Prekršio je najstrože pravilo, hoće li pravila biti ista za sve ili će ON biti povlašćen?!

ZVEZDAN SLAVNIĆ ĆE BITI HITNO DISKVALIFIKOVAN? Produkcija mu ovo neće oprostiti, prekršio strogo pravilo i prešao granicu!

Da li će Zvezdan biti kažnjen za ovo, kako kažu, bahato ponašanje ili ne, ostaje nam da saznamo.

ZVEZDAN SLAVNIĆ ĆE BITI HITNO DISKVALIFIKOVAN? Produkcija mu ovo neće oprostiti, prekršio strogo pravilo i prešao granicu!

Foto: Printscreen

Odnosi aktuelnog učesnika Zadruge 6, Zvezdana Slavnića su jedna od glavnih tema ove sezone.

Budući da je u konstantnim sukobima sa bivšom nevenčanom suprugom Anom Ćurčić, a u ljubavi sa devojkom Anđelom Đuričić, gledaoci jedva čekaju da vide rasplet situacije.

Međutim, budući da je jedna od glavnih tema, čini se da se Zvezdan malo „uzvezdio“ te je počeo da pokazuje nepoštovanje prema produkciji, obraćajući im se u kameru, a ovog jutra je prekršio još jedno od pravila produkcije.

PREPORUKA:   Vreli intimni odnos nasilnika Zvezdana Slavnića i starlete Maje Marinković, govorila mu da je j**e, u akciji ih prekinula Marija Kulić! (SNIMAK)

Printscreen

Zvezdan je u snimku, koji je objavljen u Hotelu, što mu je zabranjeno, jer je Lepi Mića vođa, a Anđela Đuričić je omiljena, spavao tamo, a potom ovog jutra kako je rekao bio je nervozan, prenosi Srbija Danas.

Na snimku se vidi kako se obraća produkciji u kameru, da ugase ventilaciju ili grejanje, a potom ide od jedne do druge kamere i okreće ih da ga ne snimanju, što je oštro zabranjeno.

Da li će Zvezdan biti kažnjen za ovo, kako kažu, bahato ponašanje ili ne, ostaje nam da saznamo.

PREPORUKA:   Zorici Marković posle svađe sa ljubavnicom Anđelom Đuričić pozlilo, kolabirala, jedva hoda!
Tagovi
Zadruga 6 zzadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 vesti zadruga 6 uzivo alo rs zadruga 6 zadruga 6 svadba miki đuzadruga 6 zadruga 6 rijaliti zadruga 6 novi vođa najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 najnovije vesti dana zadruga 6 diskvalifikacija zadruga 6 izbacivanje zadruga 6 najnovije Zvezdan Slavnić
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!