.

INSTAGRAM OBJAVA: ČIKA SINIŠA KULIĆ MI JE UPRAVO PRETIO SMRĆU?! Pevač objavio zabrinjavajuću poruku pa se obratio Miljaninom ocu NIKAD BRUTALNIJE! (FOTO)

ČIKA SINIŠA KULIĆ MI JE UPRAVO PRETIO SMRĆU?! Pevač objavio zabrinjavajuću poruku pa se obratio Miljaninom ocu NIKAD BRUTALNIJE! (FOTO)

ČIKA SINIŠA KULIĆ MI JE UPRAVO PRETIO SMRĆU?! Pevač objavio zabrinjavajuću poruku pa se obratio Miljaninom ocu NIKAD BRUTALNIJE! (FOTO)

Bojan Tomović zabrinuo je mnoge pošto je objavio putem društvene mreže Instagram da mu je Miljanin otac, Siniša Kulić, pretio smrću. To se, navodno, dogodilo pošto je javno tvrdio da je on otac deteta, a ne Lazar Čolić Zola, koji trenutno boravi u „Zadruzi 3“ sa Miljanim i Marijom.

PREPORUKA:   Luna je bila ljubavnica Kijinog muža, sada je pozvala u svoju emisiju!

Inače, pre ulaska u rijaliti, Kulićeva je ostvarila jaku prijateljsku vezu sa Tomovićem. Sve to je palo u vodu pošto je saznala za njegove tvrdnje da je dete koje nosi njegovo.

Siniša je, navodi se, pevaču na žestok način očitao lekciju zbog svega što se dešava. On mu je, pak, brutalno odgovorio – da on nije kriv za to što su mu i žena i ćerka zaljubljene u njega.

„Evo čika Siniša Kulić mi je upravo pretio smrću! Pa, čiko, nisam ti ja kriv što su ti i žena i ćerka zaljubljene u mene“, poručio je Tomović.

PREPORUKA:   Bojan Tomović intervju o provedenom vremenu na psihijatriji (SNIMAK)

Siniša se po pitanju ovoga još nije javno oglašavao.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Kurir/M.S, Printscreen

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!