.

Ivan Marinković pred ulazak u Zadrugu 6 nameravao da poseti sina Željka u Nišu, otkriveni detalji

ISPLIVALI DETALJI IVANOVE POSETE KULIĆIMA Marinković pred ulazak u Zadrugu hteo da vidi malog Željka

Čim je napustio kuću, nastao je haos!

ISPLIVALI DETALJI IVANOVE POSETE KULIĆIMA Marinković pred ulazak u Zadrugu hteo da vidi malog Željka

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ivan Marinković uveliko se nalazi u šestoj sezoni rijalitija „Zadruga“ zajedno sa Miljanom i Marijom Kulić, a gledaoci svakodnevno imaju prilike da čuju nove detalje iz spoljašnjeg sveta, a tiču se Ivanovog odnosa prema malom Željku.

Marinković je pred ulazak u šestu sezonu gostovao u emisiji “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić.

Printscreen

On je tada otkrio detalje njegovog odlaska u Niš, a kako je i sam rekao sa Miljanom nikako nije mogao da nađe zajednički jezik.

Tom prilikom, on je izneo detalje njegove posete Kulićima, kako bi video svog sina, a kako je i sam napomenuo, od trenutka kada je napustio njihovu kuću nastalo je – ludilo!

PREPORUKA:   Nenad Bebica silio Miljanu Kulić da pozajmljuje novac od zelenaša, zadužio porodicu Kulić, uništio im život!

– Miljana je jako nesrećna devojka, žena, to se vidi i po njenim vezama, vidite kakve su joj veze – počeo je Marinković:

– Sa njom je mnogo teško, ona ima taj kompulsivni poremećaj, i ja stvarno ne mogu da kažem da sam je ikad voleo, bio zaljubljen i uopšte gledao na taj način – objasnio je Ivan.

Marinković je do detalja objasnio zašto je on u Željkovoj krštenici upisan kao NN i zašto nije viđao svog sina, o čemu se sada vode poliemike u Beloj kući.

PREPORUKA:   ZOLA bacao Željkova kolica, sina bolesne Miljane Kulić, ona mu se ponovo dala, oterala dobrog BEBICU!

– Marija i Siniša su bili okej, ali Miljana… – pričao je Ivan.

Tagovi
ivan marinković Miljana Kulić Marija Kulić Zadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 uzivo zadruga 6 vesti zadruga 6 svadba alo rs zadruga 6 zadruga 6 najnovije zadruga 6 novi vođa zadruga 6 izbacivanje najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 diskvalifikacija zadruga 6 najnovije vesti dana
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!