.

KONAČNO RAZVOD: Zakonski se razveli Dejan Dragojević i Dalila

(VIDEO) RAZVELI SE DALILA I DEJAN DRAGOJEVIĆ Pobednik „Zadruge“ presrećan, a natpis na njegovom duksu govori sve: Evo da li je Dalila vratila svoje PREZIME

Dejan Dragojević konačno se razveo od Dalile Dragojević, a sreću prilikom izlaska iz suda nije mogao da sakrije.
. Foto: Zoran Ilić / Ringier

Inače, Dejan je na ročište došao u duksu sa natpisom: „Karma je kučka“.

– Nek je i meni svanulo. Sve što ste me pitali malo pre izneo sam na sudu, kako se neko ponaša prema sudu tako je. Zvanično sam razveden, treba kući da mi stigne papir. Sudija je donela odluku.

– Ako bi vodio borbu za prezime, bila bi borba sa vetrenjačama. Ispada razvesti se od nekoga sa kim ne želiš da živiš kao da ideš u boj, da stavim pušku. Isto oko prezimena, ja sad treba da imam problem sa devojkom. Moram kevi da javim da ne igra više kolo, baba da zavrne vodu. Sad ćemo rakiju da načnemo – rekao je Dragojević ispred suda.

PREPORUKA:   Nasilnik Filip Car ponovo vrši nasilje pred kamerama, gađao Milicu iz sve snage, obezbeđenje ga zaštitilo da napravi teži incident! (SNIMAK)

Dejan Dragojević je ranije prokomentarisao da će ukoliko se razvede danas to i proslaviti sa novom devojkom Jovanom.

– Ne znam da li će se Dalila pojaviti. Daj Bože da sve bude kako treba. Ne mogu se lepo osećati ipak je ovo sud. Sudija je rekla ako se naša imena nalaze na oglasnoj tabli onda je to to – započeo je Dragojević, a na pitanje zašto se pojavio u trenerci na sudu, odgovorio je šaljivo:

PREPORUKA:   OTKAZANO vanredno ubacivanje u Zadrugu 6 kume Ane Ćurčić

– Šta ima da se sređujem, rekao sam da ću danas odmah da idem da se ženim. Ako izađem odavde srećan, danas je Dan zaljubljenih i idem sa devojkom u grad i verim je večeras – rekao je Dejan kroz osmeh, a videćemo koliko je ozbiljan u svojoj nameri.

– Dalila i ne mora da se pojavi, sporazumni razvod je potpisan još u Zadruzi, tako da sudija samo treba da da potpis i moj brak sa njom je završen.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!