.

Kristijan Golubović napao Aleksandru Nikolić, u rijalitiju joj plaćaju više novca za ono što je plaćaju i napolju manje para!

„ALEKS U RIJALITIJU DAJU NOVAC ZA ONO ŠTO OBIČNO RADI NAPOLJU“ Bivši zadrugar neće da ćuti: „Sad dobija bolju lovu“

Aleksandra Nikolić je aktuelna učesnica „Zadruge“, a dosad smo imali prilike da je gledamo u više sezona ovog rijalitija.

Aleksandra Nikolić Foto: screenshotAleksandra Nikolić

Za njeno ime su se vezivale afere sa prostitucijom, kriminalcima i vezama sa oženjenima, a nekadašnji učesnik „Zadruge“, bivši robijaš Kristijan Golubović, sada se dotakao Nikolićeve i rekao sve što mu je na duši.
Kristijan Golubović Foto: Milan Ilić / RingierKristijan Golubović

– Aleksandra je jedna mučenica. Ona u rijalitiju dobija novac za ono što obično radi napolju. Samo što je napolju to radila za siću, a u rijalitiju manje radi, a dobija mnogo bolju lovu – kazao je on.

PREPORUKA:   AleksANDRA nIKOLIĆ I fILIP cAR TRESLI KREVET IU IZOLACIJI, zaboravili na kamere! (SNIMAK)

– A postoje i neki njeni fanovi, neki mučenici, koji kažu: „Jadna ona, prebijana, lomljen joj nos“, pa je onda kao podržavaju, a ustvari one se pronalaze u njoj, to isto rade napolju, pa je podržavaju i kažu: „Pa šta, tako sam i ja“ ili „Gledaj svoju ženu, ćerku, sestru“ – dodao je Kristijan.

Filip Car je nedavno izjavio da bi Kristijan trebalo da ima poštovanja prema njemu, jer su obojica „opasni momci“.
Aleks, Car Foto: screenshotAleks, Car

– Možda je on opasan momak u obdaništu bio u Crikvenici, a ovde se zna ko je opasan momak u ovom gradu, a on niti je iz ovog grada, niti sa ovog asfalta. Pogleda Zolu, Bebicu i ostale mediokritete, pa je onda on među njima neki baja, a ustvari samo skuplja ono što više niko neće – rekao je Golubović.

PREPORUKA:   Taki Marinković tuži Karađorđa zbog ćerke starlete Maje Marinković i droge!

(Pink)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!