.

Kristijan u realnom životu za 3 meseca zaradio 50000 evra, trudna Kristina pokazala bankovni račun!

KRISTIJAN JE ZA 3 MESECA UZEO 50.000 EVRA, EVO DOKAZ! Kristina pokazala račun i šokirala u emisiji – „A govore da prosi“

Kristina Spalević je otkrila kako Kristijan Golubović zarađuje van rijalitija, a snalazi se i ona, pa joj „kaplje“ novac.

 Kristijan Golubović za 3 meseca uzeo 50000 evra Izvor: ATA Images /Antonio Ahel/Kurir TV

Trudna Kristina Spalević i Kristijan Golubović, koji je trenutno u Zadruzi, uskoro će se venčati u rijalitiju, a početkom iduće godine dobiće sina. Dok je Kristijan često na meti osuda zbog toga što se hvali markiranim i skupim stvarima, novcem i raznim pričama, Kristina je odlučila da pokaže da on zapravo odlično zarađuje i bez rijalitija.

Kristina je u emisiji „Puls Srbije“ na Kurir televiziji otkrila koliko Kristijan zarađuje samo od TikToka.

PREPORUKA:   Kristijan Golubović se predomislio, moli i ponižava se da bi se vratio u Zadrugu 6, shvatio da je zbog svoje gluposti izgubio ogroman novac!

„Kristijan je 2. septembra 2022. godine zaradio 3.838 dolara za samo jedan dan preko TikToka. Evo dokaz, zato što govore da prosi i da nema hleba da jede. Ja vam kažem da je Kristijan, sigurno, uzeo 50.000 evra za tri meseca na TikToku„, izjavila je Kristijanova verenica i dokazala to to printskrinom bankovnog računa, a voditelja Ivana Gajića je zanimalo kako ljudi podižu taj novac.

PREPORUKA:   NOVA PRIJAVA ZA DISKVALIFIKOVANOG KRIMINALCA: Kristijan Golubović pretio bivšem cimeru iz zatvora, ovaj prijavio ga policiji!

„Odeš u bilo koju banku i potrebno je tri do četiri dana da bi podigli taj novac. Takođe, ne uzimaju proviziju“, objasnila je Kristina.

Pogledajte snimak iz emisije, u kojoj je detaljno sve objasnila:

02:44 Izvor: Kurir televizija
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!