.

Lezbejka iz Zadruge Anita Stanojlović, u nervnom rastrojstvu redom lomila po kući rijalitija! (SNIMAK)

ŠOK SNIMAK IZ ZADRUGE – UČESNICA LOMILA PO IMANJU! Pobesnela, pa cimera GAĐALA KAMENOM! Neviđeni karambol (VIDEO) Anita Stanojlović lomi po Zadruzi Izvor: TV Pink / screenshot

Anita Stanojlović, koja je u poslednje vreme u žiži komentarisanja zbog afere sa Jovanom Tomić Matorom, doživela je pravo pomračenje u Zadruzi.

Razlog za njeno nervno rastrojstvo je, po njenim rečim, to što joj produkcija nije unela stvari od sina. Anita je besnela, lomila i pretila po imanju, dok su Milica Veselinović i Aleksandra Nikolić pokušavale da je smire. „Neću u kuću, hoću na kapiju. Ili ću da pobegnem, ili ću da dobijem stvari od deteta, dobiću tabletu za smirenje, kad god tražim, jer ja neću ovde da funkcionišem ovako. U čemu je problem? Je l’ sam zaslužila? Šta sam sve ovde uradila za šest meseci, njih boli k**ac kako se ja osećam. Pa neće moći više tako“, vikala je Anita.

PREPORUKA:   Jelena Golubović komentarisala odnos Zvezdana i Ane Ćurčić, ponizila je rečima da voli da bude maltretirana i ponižavana!

„Ali moraš prvo da se smiriš, pa će ti dati“, rekla je Milica.

„Niti su mi uneti peškiri, niti garderoba, niti jastuk od deteta, niti čarape od deteta, niti slike od deteta, ništa mi nije uneto“, nastavila je ona.

„Imaš slike od deteta“, rekla je Aleksandra, a onda se umešao Ivan Marinković:

PREPORUKA:   Marko i Divna DNK su novi učesnici Zadruge 6 sa specijalnim zadatkom!

„Rekla je Matora da će da te j**e“, dobacio je Marinković, a Anita je uzela kamen i nasrtala na njega. Anita i Ivan su nastavili žestok sukob, a obezbeđenje ih je opkolilo.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!