.

Luna Đogani se posle veridbe čula sa majkom, posle više meseci negovorenja, pa je zaplakala kao kiša!

Luna se posle veridbe sa Markom čula sa Anabelom: „Bilo mi je teško, zaplakala sam“ – Majka i ćerka već mesecima nisu u dobrim odnosima

Marko, Luna i Anabela, Printskrin: TV Pink, ATA Images

Marko Miljković je pre nekoliko dana zaprosio Lunu Đogani, a proslavi koja je tim povodom bila upriličena prisustvovali su njima najbliži ljudi.

Ono što je najviše intrigiralo javnost, jeste odnos između Lune i njene majke Anabele, koje su u sukobu od učešća u Zadruzi, zbog čega se Anabela nije pojavila na slavlju.

PREPORUKA:   Marko Janjušević Janjuš u aferi sa Urošem Stanićem!

Iako Atijasova nije prisustvovala ćerkinoj veridbi, Luna je otkrila da se ipak čula sa majkom i sestrom, koja joj je prva čestitala.

Žao mi je što Anabela nije bila tu, očekivala sam da ću je videti. Bilo mi je teško, zaplakala sam. Ipak je to bilo moje veče, pokušala sam da se fokusiram na Marka. Nina mi je prva čestitala, čula sam se sa Anabelom. To je bitno – rekla je Luna za „Blic“.

PREPORUKA:   Nakon skandala svog muža sa komšijama i policijom Luna Đogani pobegla iz Beograda!

Dok je sa druge strane Miljković otkrio da su mu veridbu prve čestitale majka i sestra, koje su zbog opravdanih razloga bile sprečene da prisustvuju slavlju.

Moja mama i sestra su nam prvi čestitali. Mama je znala već par dana, odmah je poslala poruku i oduševljena je – rekao je Marko.

(Telegraf.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!