.

Luna Đogani u suzama nakon pobede u „Zadruzi 2“, otkrila šta su joj Marko i Stanija radili iza leđa, a onda POMENULA I KIJU

„ON JE KRIV ZA SVE!“ Luna Đogani u suzama nakon pobede u „Zadruzi 2“, otkrila šta su joj Marko i Stanija radili iza leđa, a onda POMENULA I KIJU

Luna Đogani u noći između subote i nedelje pobedila je u „Zadruzi 2“ i iz rijalitija nakon 10 meseci izašla bogatija za 50.000 evra. Ipak, uz sreću zbog pobede blogerki je ostao i gorak ukus u ustima zbog raskida veze sa Markom Miljkovićem, koji se dogodio samo dan pred finale.

PREPORUKA:   Posle hapšenja Marko Marković se prvi put javno oglasio!

Luna Đogani u intervjuu koji nam je dala odmah nakon osvajanja prvog mesta u „Zadruzi 2“ otkrila je kako se oseća zbog trijumfa, ali i raskida sa Markom Miljkovićem, a čitavo vreme je govorila sa suzama u očima i knedlom u grlu.

Luna nam je otkrila zbog čega nije imala osmeh na licu kada je čula da je pobedila, šta kaže o odnosu svog sada več bivšeg dečka Marka i Stanije Dobrojević, da li će nastaviti da ide na psihoterapiju, ali i da li će snimiti duet sa Kijom Kockar.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!