.

Luna Đogani u suzama nakon pobede u „Zadruzi 2“, otkrila šta su joj Marko i Stanija radili iza leđa, a onda POMENULA I KIJU

„ON JE KRIV ZA SVE!“ Luna Đogani u suzama nakon pobede u „Zadruzi 2“, otkrila šta su joj Marko i Stanija radili iza leđa, a onda POMENULA I KIJU

Luna Đogani u noći između subote i nedelje pobedila je u „Zadruzi 2“ i iz rijalitija nakon 10 meseci izašla bogatija za 50.000 evra. Ipak, uz sreću zbog pobede blogerki je ostao i gorak ukus u ustima zbog raskida veze sa Markom Miljkovićem, koji se dogodio samo dan pred finale.

PREPORUKA:   Žestok sukob Ermine Pašović i Mensura Ajdarpašića, gađala ga tiganjem!

Luna Đogani u intervjuu koji nam je dala odmah nakon osvajanja prvog mesta u „Zadruzi 2“ otkrila je kako se oseća zbog trijumfa, ali i raskida sa Markom Miljkovićem, a čitavo vreme je govorila sa suzama u očima i knedlom u grlu.

Luna nam je otkrila zbog čega nije imala osmeh na licu kada je čula da je pobedila, šta kaže o odnosu svog sada več bivšeg dečka Marka i Stanije Dobrojević, da li će nastaviti da ide na psihoterapiju, ali i da li će snimiti duet sa Kijom Kockar.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!