.

RAZOTKRIVENA: Maloletnica iz Zadruge iz veze sa poznatim muškarcem ušla u rijaliti i odmah imala seks sa drugim muškarcem, nastaće karambol po ulasku muža-momka u rijaliti!

MALOLETNA MILICA IZ „ZADRUGE“ U VEZI I SA NJIM Svi ga znate iz popularne emisije – očekuje se karambol u rijalitiju

Foto: screenshot

Milica Veselinović (17) koja je ušla u rijaliti program „Zadruga 5“, napravila je pravu pometnju kada je uplovila u vezu sa Mensurom Ajdarpašićem. A sada je počelo da se šuška kako je ona bila u vezi i sa Igorom Spasojevićem, zvanim Noris.

Igorov drug koji je takođe u rijalitiju „Zadruga“, pitao je Milicu da mu objasni kako napolju nije bila u vezi sa Igorom, zbog čega mu se ona pravdala.

PREPORUKA:   Aleksandra Subotić napadnuta pred početak Zadruge 5, imala je konkretan i momentalan odgovor!

– Igor i ja smo ušli u priču. Mi smo drugari, trebalo je da uđemo u priču da budemo zajedno u „Zadruzi“ – govorila je Milica, dok joj ovaj nije kupio njenu priču.

– Ne, niste drugari. Nemoj da me lažeš – rekao je zadrugar.

Inače, Igor Spasojević učestvovao je u emisiji „Brak na neviđeno“, a šuška se da postoji mogućnost da uđe i u „Zadrugu 5“.

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić Foto: screenshot tv pink / screenshot
Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić

Pošto je Milica prva imala intimne odnose u rijalitiju, zadrugari, ali i gledaoci počeli su da pričaju o tome kako je maloletnica imala odnose i sa Igorom, što ona žustro detantuje.

PREPORUKA:   Reper preljubnik Nenad Aleksić ŠA priznao da je sve slagao!

Ipak, sudeći po komentarima ispod klipova, veliki je broj onih koji joj ne veruju, te navode da će nastati pravi karambol kad Noris bude ušau u rijaliti.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!