.

Mama Angelina lezbejke Anite, koja ima malo dete, razočarana njenim ponašanjem u rijalitiju!

„SRAMOTA ME JE DA IZAĐEM NA ULICU ZBOG NJE“ Majka Anite Stanojević slomljena zbog njenog intimnog odnosa sa Matorom: „Ja to ne mogu da podržim“

Rijaliti učesnica Anita Stanojlović u „Zadruzi 6“ imala je odnos s dvojicom muškaraca, a onda je sve šokirala intimnom vezom sa Jovanom Tomić Matorom. Anita je sa Matorom imala i intimni odnos što je njenu majku slomilo.

Matora i Anita Foto: Youtube / youtubeMatora i Anita

Anita kod kuće ima i maloletno dete što situaciju čini težom. Ona je na početku imala odnos s Markom Markovićem i sa Lazarom Čolićem Zolom, a sada je izgleda odlučila da pređe na žene.
Matora i Anita Foto: Youtube / youtubeMatora i Anita

Predigra vreloj akciji ispod pokrivača počela je još u diskoteci, gde su se Anita i Matora ljubile naočigled cimera. Nakon toga, devojke su prešle u izolaciju, a koliko su se zanele, svedoči činjenica i da im u tom trenutku nije smetalo prisustvo Aleksandre Nikolić koja je ležala u krevetu pored njih.

PREPORUKA:   Bebica sa devojkom u krevetu u rijalitiju pred kamerama, Miljena ne sluti šta joj se radi iza leđa!

Anita je kasnije Milici Veselinović do detalja opisala kako ju je Matora zadovoljavala i koliko je uživala u tome, te da nije mogla ni da zamisli da odnosi sa ženom mogu biti toliko uzbudljivi.
Matora i Anita Foto: Youtube / youtubeMatora i Anita

– Čim sam bila sa Jovanom, to znači da je bio haos. Top je osećaj, a bilo mi je bolje s Matorom nego sa muškarcem. Mislim da će me majka izbaciti iz kuće i da mi je već spakovala stvari – pričala je Anita kroz smeh Milici, koju je zanimalo kako izgleda s*ks dve žene.

– Nisam ni ja znala kako izgleda s*ks sa ženom, ali sam uživala. Naša energija je bila nestvarna. Legle smo da spavamo, onda smo Matora i ja počele, a Aleksandra je izašla iz sobe jer joj je bilo neprijatno. Znam da nismo normalne, ali nemam osećaj kao da je to nešto bitno jer u s*ks računam samo kada sam s muškarcem – pričala je tada Anita Milici koja ju je šokirano slušala.

PREPORUKA:   Dalila u poruci priznala da i dalje pati za Filipom Carom!

Sa druge strane, njena majka Angelina je izuzetno razočarana ponašanjem svoje ćerke u rijalitiju, a kako je rekla, zbog odnosa koji je imala sa Matorom sada ne može ni na ulicu da izađe.

– Ne želim da pričam o Anitinom ponašanju u „Zadruzi“, a kamoli o njenom odnosu s Matorom. Sramota me je da izađem na ulicu zbog nje. Nisam je podržala da uđe u „Zadrugu“, a njeno ponašanje tek ne mogu da razumem niti da podržim – poručila je kratko Anitina mama Angelina za Alo!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!