.

Marijana Zonjić diskvalifikovana iz Zadruge zbog iznošenja istine o zaposlenima u TV Pinku, a ovoliko novca mora da plati Pinku!

Izbačena je iz Zadruge, samo nekoliko sati kasnije stižu joj NAJSTRAŠNIJE PRETNJE, a evo koliko novca mora hitno da ISPLATI Pinku

Toma Panić i Marijana Zonjić izbačeni iz Zadruge Foto: screenshot tv pink / screenshot

Zadrugarka Marijana Zonjić je tokom popodneva iznela nimalo naivne tvrdnje o zaposlenima u produkciji rijalitija u kojem boravi, te je zbog toga diskvalifikovana, dok je Iva Grgurić zbog toga novčano kažnjena.

Zadruga Foto: Screenshot / screenshot
Zadruga

Sa druge strane, sudeći po šuškanjima po rijalitiju, Ivu Grgurić ovo će veoma skupo koštati. Ona bi, kako su pojedinci prokomentarisali u Beloj kući, sada dužna sumu od 50. 000 evra, dok su neki tvrdili da je ipak 10. 000 evra u pitanju.

PREPORUKA:   Prostitutka se zakačila za Asmina Durdžića!

„Spominjanje imena ljudi u produkciji je strogo kažnjivo, a Marijana i Iva su otišle korak dalje, pa su Marijana i Iva iznosile neistine o radnicima u produkciji“, pročitala je Milica deo pisma koji se odnosi na laž koja je izrečena – da produkcija zadrugarima sipa nedozvoljene supstance, što je kako dalje stoji u pismu „u najmanju ruku neosnovano.“

„Za iznošenje ovakvih laži bismo mogli pokrenuti sudski postupak kako bismo sačuvali ugled ovako velike kuće. Kako je cela izmišljenja priča i blaćenje poteklo od Marijane, ona je diskvalifikovana. Iva koja je takođe iznosila neistine o postupcima osoblja produkcije biće kažnjena u skladu sa članom sedam ugovora o učestvovanju u ‘Zadruzi’. Marijana smesta napusti ‘Zadrugu“, pisalo je u pismu Velikog šefa.

Marijana se, inače, po prvi put oglasila pošto je napustila rijaliti naselje, pa istakla kako će samo vreme pokazati ko je Iva zapravo.

PREPORUKA:   UŽIVO SVAĐA NA TV Pinku - suočavanje Aneli i Asmina, ona ga odmah napala i urla iz sveg glasa!
Marijana Foto: Screenshot / screenshot
Marijana

„Eto moje ‘drugarice’ koja mi je napakovala priču koju je ona pričala. Dokazaće se vremenom ko je Iva!“ poručila je ona putem društvene mreže Instagram, ali nije se tu zaustavila.

Marijana Foto: Screenshot / screenshot
Marijana

„Nema potrebe da moju mamu zovete sa hrvatskog broja i da joj pretite da ću ja biti ubijena i silovana, znam da sam Ivinoj podršci dala njen kontakt i da to oni rade. Sram vas bilo!“ besnela je ona po društvenim mrežama zbog novonastale situacije.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!