.

Marko Đedović podržao voditeljku Jovanu Jeremić u borbi protiv nemoralne starlete Maje Marinković

JOVANA, NISI SAMA! Marko Đedović uputio javno reči podrške voditeljki

Oglasio se i on na tu temu
JOVANA, NISI SAMA! Marko Đedović uputio javno reči podrške voditeljki

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U emisija „Narod pita“ voditelj Darko Tanasijević ugostio je bivše rijaliti učesnike, Lazara Čolića Zolu i Marka Đedovića.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

– Dobro veče, Sanja iz Zrenjanina zove. Prvo bih dala veliku podršku za Miljanu. Htela bih pitanja za Đedovića. Marko, pošto se napolju vodi mnogo veći rijaliti nego što je unutra. Dokle Maja može da ide kad je u pitanju situacija sa Jovanom Jeremić – pitala je gledateljka.

– Kada su te pretnje stigle Jovane Jeremić, ona je mene prvo pozvala , bila je vidno potrešena. To je katastrofa. Rekla mi je da ne zna šta da radi. Užasno se osećala. Neko se odvažio da nekoj ženi, samohranoj majci, preti batinama ljudima i ostalo – rekao je Đedović.

PREPORUKA:   SUPRUGA KRIMINALCA: Omraženu starletu Maju Marinković niko ne voli, svi je mrze, Kristijan joj ne treba pomagati!

Printsc Pink

– Moram da stanem na stranu svoje koleginice, nije sama. Jovana, nisi sama – pružio je Darko podršku.

– Neverovatan mi je momenat da se svađaju žene, da neko uzme telefon i obrati se na taj način majci, koja je na moru sa detetom. Kad to meni imbecili napišu, koje je ona pozvala i rekla im, automatski vidim kolika su go**a i odroni…Grujas i Mimas su mi delovali kao neslane šale prirode – rekao je Marko.

PREPORUKA:   Milica Veselinović patosirala rečima priglupu starletu Maju Marinković!

Alo

Tagovi
Marko Đedović Zadruga zadruga najnovije zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti najnovije zadruga najnovije zadruga vesti jovana jeremić Maja Marinković
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!