.

Marko JE SINOĆ u rijalitiju pred kamerama pretukao Divnu DNK, sve se vidi na kamerama, jecala dok je pričala o nasilju!

MARKO DNK JE SINOĆ PRETUKAO DIVNU, A RAZLOG ZA TO JE BIZARAN Ona sada zajecala i progovorila o brutalnom nasilju „Udario me je toliko jako, da me je glava bolela“

Nedavno je osvanuo snimak na kojem se vidi kako Marko udara Divnu.
MARKO DNK JE SINOĆ PRETUKAO DIVNU, A RAZLOG ZA TO JE BIZARAN Ona sada zajecala i progovorila o brutalnom nasilju "Udario me je toliko jako, da me je glava bolela"

Printscreen

Rijaliti par Divnu Milanović i Marka Kocića, javnost je upoznala u emisiji DNK, međutim oni su sada i deo rijaliti programa Zadruga.

Nedavno je osvanuo snimak na kojem se vidi kako Marko udara Divnu, što je on naravno demantovao, međutim sada je zadrugarka sve priznala.

– Jeste me udario, stvarno sam bila pogubljena. Posvađali smo se, hteo je da vodi ljubav sa mnom, ja sam mu rekla da još uvek imam ženske probleme – rekla je ona, pa dodala:

PREPORUKA:   Aca Bulić najoštrije osudio nasilničko ponašanje prema Ani Ćurčić i najavio ulazak u rijaliti!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

– Udario me je u glavu, ja sam njega udarila sa kesom, ali ne jako. Udario me je toliko jako da me je glava užasno bolela.

-Toliko je bio besan, da je svu agresivnost iskalio na Divnu – otkrila je ona.

Tagovi
Zadruga 6 zzadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 vesti miki đuzadruga 6 zadruga 6 novi vođa zadruga 6 izbacivanje zadruga 6 najnovije vesti dana zadruga 6 diskvalifikacija najnovije vesti zadruga 6 alo rs zadruga 6 zadruga 6 svadba zadruga 6 rijaliti zadruga 6 uzivo zadruga 6 najnovije divna dnk marko dnk
Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!