.

Medicinska Sestra je nova učesnica Zadruge 6, dolazi iz Šapina i mrzi Maju Marinković

DRUGA UČESNICA USELJAVA SE U RIJALITI! Jelena otkrila čime se bavi i šta nikako neće TOLERISATI, ne sviđa joj se Maja Marinković!

DRUGA UČESNICA USELJAVA SE U RIJALITI! Jelena otkrila čime se bavi i šta nikako neće TOLERISATI, ne sviđa joj se Maja Marinković!

Jelena Mitić, medicinska sestra, koja dolazi iz Šapina, a živi u Beču, nova je učesnica „Zadruge 6“.

Ona je otkrila da živi u Beču, nedavno je raskinula veridbu i ima 31 godinu. Predstavila se kao medicinska sestra, pa otkrila da je ranije radila kao konobarica.

PREPORUKA:   ŠOKANTNO: Miljana Kulić i Ivan Marinković planiraju drugo dete, a ni prvo dete ne znaju da čuvaju i čuva ga starateljka!
Jelena Mitić

foto: Printscreen/Zadruga

Odmah na početku otkrila je da joj je simpatičan reper Nenad Aleksić Ša. Novinarka je pitala Jelenu da li se stidi nečega što je radila ranije i zbunila Mitićevu.

„Ne leži mi Maja Marinković, nemam ništa protiv nje, ali mnogo mi je agresivna nekad. Previše uzdiže sebe, ima previsoko mišljenje o sebi“, rekla je ona i dodala da je jedino što ne može da podnese je nasilje.

PREPORUKA:   Taki Marinković pregledao telefon svoje ćerke starlete Maje Marinković, zapanjio se sa koliko oženjenih poznatih muškaraca je spavala, bavi li se prostitucijom?! (SNIMAK)

Kurir.rs/K.Đ.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!