.

Miljana Kulić posle rekordnih 102 kilograma težine malo smršala i ušla u karantin nove Zadruge 4 zajedno sa sinom Željkom

Miljana se sa 102 kg bacila na dijetu! Evo kako je izgledala pri ulasku u karantin sa sinom – Ovog petka su učesnici Zadruge ušli u karantin, a u nedelju startuje četvrta sezona
Miljana Kulić

Miljana Kulić/Foto: Nikola Tomić

Miljana Kulić će sa sinom Željkom, kao i sa jačom polovinom Lazarom Čolićem Zolom, od nedelje, 6. septembra, biti učesnica Zadruge 4, a ovog petka učesnici su ušli u karantin, što je naša ekipa i ispratila.

PREPORUKA:   Miljana Kulić izvinjenje voditelju Milanu Miloševiću

Poznato je da je temperamentna Nišlijka bila i deo Zadruge 3, a u novu sezonu rijalitija će, kao i u prethodnu, ući sa naslednikom, dečkom i majkom Marijom Kulić.

Takođe, zna se da se Miljana otkako je izašla iz Zadruge 3 drastično ugojila i dostigla čak do 102 kilograma, što nikada ranije nije imala. Zbog toga je neko vreme na dijeti, pa je uspela da skine koji kilogram, a kako sada izgleda pokazala je prilikom dolaska u karantin.

Miljana je bila sva u crnom; u crnim helankama i crnoj majici, a nakon što je Zola ostao da čuva malog Željka, prišla je mami i razgovarale su. Kao što je poznato, Zola i Marija nisu u dobrim odnosima, pa Miljanini roditelji sa njim nisu ni komunicirali.

PREPORUKA:   Hitna kazna za Miljanu Kulić zbog polivanja kafom Zole!

Evo i kako je izgledala Miljana, ali i ostatak porodice Kulić, pri ulasku u karantin Zadruge 4:

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!