.

Minu Vrbaški silovala dvojica muškaraca, zatvorili je i pretukli, otkrila za Uskrs u Zadruzi! (SNIMAK)

SILOVALA SU ME DVA MUŠKARCA! Jezivo priznanje uplakane Mine Vrbaški – BILA SAM PRETUČENA I ZATVORENA! (VIDEO)

Na Uskrs otkrila svoju najveću tajnu i traumu!

Izvor: YouTube/Zadruga Official

Učesnica „Zadruge“ Mina Vrbaški poverila se zadrugarima kroz suze o njenoj tajni koju je znao samo Vladimir Tomović, a koju je kasnije saznao i Filip Car.

Car je u nekoliko navrata pretio Mini da će svima reći šta je u pitanju, a onda je Mina rašila da ga preduhitri i večeras je sama ispričala svoju traumu.

„Ta prostitucija i to, nameće mi se kao da sam godinama radila… Ja sam iz toga pobegla kad sam bila silovana od strane dva muškarca, pretučena i zatvorena… Ta priča koja je bila, kada je on meni pretio i rekao: ‘Da, ti si silovana, po tebi su pi*ali’… Evo, ja kažem sad koja je moja javna tajna!„, plakala je Mina.

PREPORUKA:   Ponovo maratonski se*s Maje i Bilala, sačekali da ostanu sami pa navalili! (SNIMAK)

„Smiri se, molim te“, rekla joj je Jovana i savetovala joj da ne priča to na današnji dan, jer je majka gleda, a Mina je rekla kako njena majka sve zna.

„Ja sam sve ovo mojoj mami rekla. Ne mogu da ćutim, to je sve u meni. Reći ću sve da bi mi sutra bilo lakše. Ja sam četiri godine ovde, bolje majci da zna zbog čega plačem, nego da vidi da plačem, a ne zna zbog čega…„, rekla je i nastavila.

„To je bila ta priča, kada je Filip ovde došao i kad me pljunuo, pa rekao da sam silovana, da su svi po meni pi*ali, da ne zaslužujem ništa bolje. Ja sam ćutala i pokušavala da prikrijem sve to. To su moje traume„, priznala je Mina, a zadrugarke su je tešile.

PREPORUKA:   TRAČ ILI ISTINA?! Nenad Macanović Bebica zbog problematične Miljane Kulić ostavio pola miliona evra bogatstva!

Pogledajte snimak:

Mina otkrila svoju tajnu: Bila sam silovana od strane dva muškarca!Izvor: YouTube/Zadruga Official
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!