.

Nadežda Biljić još jedna od učesnica voajerskog rijalitija koja je pobegla iz dobrovoljnog zatvora, pa sada mora da plati 50000 evra kazne TV Pinku!

Bežanje iz realitija nije ništa novo, ali jedan slučaj još se pamti: „UZEO SAM OFINGER i trčao preko KROVA“

Zadruga

Foto: TV Pink printscreen

Sve ih je to basnoslovno koštalo.

Posle Mikija Đuričića koji je pobegao iz rijalitija “Zadruga” i tako ostao bez honorara, isto je uradila i nekoliko dana pred samo finale njegova, navodna verenica Nadežda Biljić, koja sada treba da isplati 50.000 evra. Oni nisu uspeli da sačekaju 20. jun, već su preskočili ogradu i napustili imanje u Šimanovcima.

Među onima čije će se “preskakanje” ograde i razbijanje vrata kako bi napustili rijaliti dugo pamtiti su i Jelena Golubović, Branka Blek Rouz, Vesna Zmijanac i bračni par Suzana i Milić Vukašinović.

 

JELENA GOLUBOVIĆ

Poznata rijaliti učesnica i rediteljka Jelena Golubović je 2016. odlučila da napusti rijaliti „Parovi“. Nakon što je u sezoni pre toga pretrpela brutalno nasilje i nakon što je zbog kazni često bila u hladnoj izolaciji, a zatim dobila i brojne novčane kazne, ona je nakon odlaska na jedno suđenje, pobegla iz ovog rijalitija. Ona se zbog ovog incidenta našla sa televizijom “Hepi” na sudu. Televizija je od Jelene tražila čak 150.000 evra odštete.

PREPORUKA:   Anđela Đuričić komentarisala učesnike Elite Zadruga 7, ponizila ih rečima!

jelena golubovic

Foto: Srbija Danas

VESNA ZMIJANAC

Nakon što je saznala da će postati baba, Vesna Zmijanac je 2016. tokom učešća na “Farmi” odlučila da više nijedan sekund ne provede na imanju u Lisoviću. Kako bi se što pre našla svojoj ćerki Nikoliji, Vesna je tada napustila rijaliti i tako izgubila mogućnost da se bori za nagradu od pedeset hiljada evra.

Vesna Zmijanac

Foto: Srbija Danas

BRANKA BLEK ROUZ

Striptizeta Branka Blek Rouz se na samom početku rijalitija “Zadruga” u septembru 2017, posvađala sa pevačicom Saškom Karan koji je bio dovoljan razlog da ishisteriše ispred Bele kuće, a onda je odlučila da pobegne. Otrčala je do male farme koja se nalazi unutar grada i preskočila ogradu, čime je prekršila osnovno pravilo rijalitija.

Branka Blek Rouz na ulasku u rijaliti Zadruga

Branka Blek Rouz na ulasku u rijaliti Zadruga
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

VUKAŠINOVIĆI

Suzana i Milić Vukašinović odlučili su da napuste imanje u Lisovićima 2015. godine. Suzana je odbila da spava u štali zbog zdravstvenih problema, a kako sluge moraju da spavaju u štali, Suzana je, uprkos kazni od 5.000.000 dinara, odlučila da sa suprugom napusti imanje. I to su uradili, a onda se kasnije našli sa “Pinkom” na sudu.

ŽELJKO STOJANOVIĆ

Željko Stojanović, nakon filmskog bekstva iz izolacije rijalitija „Parovi“ 2016, otkrio je kako je uspeo da pobegne.

– Uzeo sam ofinger, onaj što imaju u produkciji, savio ga, stavio u cilindar okrenuo vrata i otvorio. Vrata su se otvorila, krenuo sam ka ostavi, stavio sam kapu na glavu, sagao glavu da me preko kamera odmah ne provale, pobegao preko krova i skočio – rekao je tada Stojanović za „N1“.

 

ANA NIKOLIĆ

Ona je svojom pojavom u rijalitiju “Farma” 2009. godine izazvala veliku pažnju kako cimera, tako i gledalaca ali je vrlo brzo završila svoje učešće. Ana je na imanju u Lisoviću provela samo četiri dana jer je prekšila pravilo produkcije. Izašla je van ograđenog dela i momentalno je diskvalifikovana.

ana-nikolic

Foto: Srbija Danas

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!