.

OTKRIVENI RAZLOZI: Dalila ljuta na Dejana jer joj svekrva nije želela prepisati imanje i dati novac!

NALJUTILA SE JER SVEKRVA NIJE HTELA DA JOJ DA IMOVINU! Ovo je prava istina o sukobu Dalile i Biljane Dragojević!

Novac je bio prvi problem, a onda je sukob otišao još dalje

NALJUTILA SE JER SVEKRVA NIJE HTELA DA JOJ DA IMOVINU! Ovo je prava istina o sukobu Dalile i Biljane Dragojević!

Printscreen

Dalila i Dejan Dragojević ušli su u rijaliti „Zadruga 5“ čvrsto uvereni da niko ne može da im pomrsi konce u braku, međutim, u poslednje vreme sve se češće priča o Dalilinim emocijama i njenom odnosu sa Filipom Carem.

Poznata je činjenica da Dejan ne priča sa majkom Biljanom, a ni sa bratom David i to već četiri godine. Par se večnao u septembru 2017. godine, a na njihovoj svadbi nisu bili njegovi najmiliji. O netrpeljivosti između snaje i svekrve mnogo se pisalo.

Biljana, kako je pre nekoliko godina rekla, sa sinom i snajom se nikada nije svađala, već su oni svojevoljno sa njom prekinuli kontakt, iz njima znanih razloga.

Učesnica „Zadruge“ Dalila Dragojević u više navrata pričala je o tome šta je sve navodno pretrpela od svoje svekrve, sa kojom nije u dobrim odnosima. Ona je javno priznala da se uvek osećala odbačenom, kao i da ju je svekrva optuživala za mnoge stvari, što je Biljana Dragojević, Dejanova majka, demantovala i otkrila svoju verziju priče.

PREPORUKA:   Osveta sa Vladimirom Tomovićem Ivane Aleksić, bivše žene repera preljubnika Nenada Aleksića Šaa

Nekako sve se promenilo kada su se žene umešale, njih dvojica su počeli vezu sa dve ljute protivnice i moralo je da ode u smeru svađe. Preko bivšeg supruga sam sve znala kako je Dejanu u životu. Njegova izjava da ga nisam zvala dve godine da ga pitam da li ima za hleb me je najviše pogodila. Ja udomim mačku, a kamoli da bih dete izbacila iz kuće. To mi je krivo i to me najviše pogađa – priznala je Biljana, koja je istakla da se sa sinom i njegovom ženom nije svađala, već da su se oni samovoljno distancirali od nje.

Međutim, Dalila je jednom prilikom otkrila zašto se naljutila na svekrvu.

Kada smo izašli iz rijalitija, Dejan i ja smo odlučili da novac uložimo u gradnju kuće. Pozvali smo Biljanu i pitali za deo placa u Veterniku koji je u njenom vlasništvu. Znamo da je dat Davidu, ali on je dovoljno veliki da mogu da se sagrade dve kuće. Biljana je rekla da ne može, i to je Dejanu teško palo – počela je Dalila i dodala da su, s obzirom na to da i Dejanov ujak iz inostranstva ima plac, pitali da iskoriste taj deo zemljišta.

PREPORUKA:   Miljana Kulić trudna i četvrti put?! (SNIMAK)

Bilja je i za taj plac rekla da ne može, da je to tuđe i da ujak ima decu. Dejana je to pogodilo. Tada sam ga videla prvi put kako plače. Onda sam razmišljala i predložila mu da pita majku da li možemo u porodičnoj kući, gde ona živi, da nadgradimo sprat. Taman bi bio blizu majke. Ona mu je rekla: „A šta ćete vi uraditi s kućom ako se razvedete?“ Tad smo rešili da se udaljimo – ispričala je Dalila.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!