.

Poročni Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola završiće u ponoru!

„Zola i Miljana imaju poroke, zajedno će završiti u PONORU“: Čolićev prijatelj opleo po njima, podržao Mariju Kulić

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola obnovili su svoju romansu u rijalitiju „Zadruga“
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola Foto: Vladimir Živojinović / Ringier Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

Njih dvoje pokušavaju da nagovore Miljaninu majku Mariju Kulić da ovog puta podrži njihovu vezu i shvati koliko vole jedno drugo. Sada se tim povodom oglasio i Zolin prijatelj, koji je podržao Marijin stav.

„Miljana ima da se uda bez gostiju, kakva Derventa pored cele Srbije? „MARIJA KULIĆ I ZOLA PONOVO RATUJU Nastao haos zbog organizacije svadbe

Miljana Kulić i Zola Foto: Zadruga Official / screenshotMiljana Kulić i Zola

PREPORUKA:   Nenad Macanović bebica pokrao Kuliće pa pobegao kod svojih roditelja!

– Danas data podrška Marije Kulić Zoli i Miljani je neiskrena. Jasno je svima kao dan da podršku ima samo Bebica. Čak i Ivan Marinkoivić misli da joj je ova podrška čista formalnost. Moje mišljenje je čak da Marija Kulić sa nekim poželjnim zetom želi obezbediti malom Željku bolju budućnost, a misli da uz Zolu to neće biti tako, i ja ću tu Mariju podržati – počeo je Zolin drug Ivica i dodao:
Marija Kulić Foto: Youtube/Zadruga Offcial / screenshotMarija Kulić

– Zola i Miljana imaju poroke, tu nema ko koga da povuče za ruku da ne idu u ponor, poznavajući Zolu i Miljanu oni se uzmu ruku pod ruku i oboje odoše prema porocima koji ih mnogo koštaju. Svega toga je Marija svesna, to Mariji dušu nagriza, a sve smo videli poznavajući Ivana Marinkovića da dođu zajedno da žive, da će podići kuću na sprat da Ivan i Jelena žive zajedno. Sve to radi zbog Željka. Naravno i u pravu je, ko može bolje paziti dete nego otac, ako nema ko drugi. Iz tog razloga mislim da joj je Ivan i kao zet najpoželjniji. Pa onda Bebica, jer je uz Miljanu bio u najtežim danima. A i sada je Bebica u mislima više uz Miljanu, nego Zola fizički i psihički. Šta drugo reći, moju podršku Miljana i Zola nemaju, jer mislim isto što i Marija, da je njihova zajednica propast. To što je danas bila podrška Zoli i Miljani, to je radila teška srca, samo da Miljani olakša dušu – zaključio je on.

PREPORUKA:   Marija Kulić kljuka ćerku Miljanu psihoaktivnim supstancama da bi upravljala njenim životom, ,optužba Bebice!

(Pink.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!