.

Potresna ispovest Mikice Bojanića: Imam sina sa autizmoim, nisam mogao pre da uđem u Elitu

„Nisam mogao da uđem u „Elitu“ zbog SINA SA AUTIZMOM“ Potresna ispovest Mikice Bojanića: „Stizao je lek iz Japana, ali njemu izlečenja nema“

Pevač i bivši rijaliti učesnik Mikica Bojanić trebao je biti deo nove sezone „Zadruge Elite“, međutim, to se nije desilo.

Mikica Bojanić Foto: Zadruga Official / youtubeMikica Bojanić

Naime, Bojanić je otkrio da su svi detalji njegovog boravka na imanju u Šimanovcima već bili ugovoreni, ali da je iz opravdanih razloga morao sve da otkaže.
Mikica Bojanić

Foto: Zadruga Official / youtubeMikica Bojanić

– Trebalo je da uđem u „Elitu“. To je sve već bilo dogovoreno. Ponudili su mi dobre uslove i sve je to bilo kako treba. Nije bilo ništa do njih, već sam ja iz opravdanih razloga morao da odustanem od toga – istakao je Mikica na početku razgovora za „Blic“, a potom otkrio detalje:

– Jedan od njihovih uslova bio je da uđem u septembru, eto to je uslov koji ja nisam mogao da ispunim – rekao nam je on i nastavio:

PREPORUKA:   Slobodan Josipović izbačen iz Elite

Majka je morala da ide na operaciju, a najmlađi sin Marko je trebalo da primi terapiju za autizam, koja postoji samo u Japanu. Sve se to odigravalo krajem avgusta i u septembru, pa nisam nikako mogao da uđem tada u rijaliti i ostavim suprugu samu.
Mikica Bojanić

Foto: Zadruga Official / youtube Mikica Bojanić

On je otkrio da nema plan da se sada priključi „Eliti“, kao i da verovatno neće više biti učesnik rijalitija, iako se sve dobro završilo.

– Sada je sve u redu, majka je imala problem sa kičmom, zbog toga se i operisala i sada je dobro, a što se sina tiče, to je terapija za koju smo iz više izvora čuli da je delotvorna, pa smo, naravno pokušali. I to je prošlo okej, bolje mu je, ali za njegovo stanje izlečenja nema.

Pevač je otkrio da je veoma teško i bolno kada roditelj ne može da pomogne svom detetu.

– To je nešto što, ja mislim, može da razume samo roditelj koji ima dete sa autizmom. Ja bih sve na svetu dao da se sve to prenese na mene, kao i supruga, ali ne mogu to da uradim, za tu bolest leka nema. Gde sve nismo išli, Kanada, Amerika, ma gde nismo, ali šta se tu može. Vremenom smo se supruga i ja pomirili sa tim i radimo sve kako bi njemu bilo bolje. Morali smo i zbog njega i zbog druge dece da nastavimo sa životom normalno i prihvatimo to.

PREPORUKA:   Milica Veličković - žestok sukob sa Miljanom Kulić i dečkom Darjanom Radomirovićem (SNIMAK)

– Nisam toliko pričao o tome javno, ali ne stidim se ničega niti imam problem, taman posla. Samo je bio u pitanju rijaliti, znate već kako to sve tamo ide, nisam hteo da se o tome govori loše niti da se provlači po medijima, hteo sam da zaštitim svoju porodicu i uspeo sam. Marko je divno dete, zaista, kao i ostali, naravno.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!