.

Poznati beogradski biznismen, Aca Bulić, najavio ulazak u Zadrugu i kako će se obračunati sa Zvezdanom Slavnićem i zaštititi Anu Ćurčić (SNIMAK)

ŠOKANTNA ISPOVEST ACE BULIĆA Ekskluzivno za Alo! otkrio šta će uraditi Zvezdanu i Anđeli po ulasku u rijaliti

Bez dlake na jeziku.
ŠOKANTNA ISPOVEST ACE BULIĆA Ekskluzivno za Alo! otkrio šta će uraditi Zvezdanu i Anđeli po ulasku u rijaliti

Foto: Alo/Alo!/Masanori Jošida

Poznati beogradski biznismen, Aca Bulić, našao se u žiži interesovanja nakon što je aktuelna zadrugarka Ana Ćurčić javno zapretila  bivšem suprugu Zvezdanu Slavniću njegovim imenom.

Uz jecaje i suze Ćurčićeva je pred milionskim auditorijumom otptužila Slavnića da ju je godinama brutalno tukao i psihički maltretirao nakon čega mu je zapretila da će mu se osvetiti Bulić, njena prva i najveća ljubav.

Alo!/Masanori Jošida

 

Vest o nasilju koje je preživljavala od nevenčanog supruga neprijatno je iznenadila ovog poznatog beogradskog biznismena kog za Anu vezuje ne samo višegodišnja ljubav već i prijateljstvo.

PREPORUKA:   Patetični Ivan Marinković se setio da ima sina Željka!

On je eksluzivno za Alo.rs progovorio o detaljima svog ulaska u rijaliti, ali i suočavanju sa Zvezdanom i njegovom ljubavnicom Anđelom Đuričić.

– Nisam siguran da ću ući u Zadrugu, a o tome ne bih ni govorio dok ne dođe vreme. Pokretač za moj oglašavanje u javosti bio je Anin vapaj za pomoć. Ona u meni vidi zaštitnika, nema toga što ne bih uradio za nju i zato sam bio prvo ime koje je spomenula kada je došlo do najvećeg okršaja. Uvek bih je zaštitio i podržao, ma šta da uradi. Zvezdana je pogodilo kada je me je spomenula jer se u muškom svetu to vodi kao velika uvreda. On treba da me se plaši ukoliko je sve što je ona rekla istina i ukoliko ona ikada više bude ugrožena. Na stranu to što često pominje moje ime i govorio o nekim odnosima, a sve to što je rekao nema veze sa istinom – rekao je Bulić, a potom otkrio kako će se ponašati prema Đuričićevoj.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!