.

Prevarant i preljubnik Nenad Aleksić ŠA priznao da je varao ženu i pre rijalitija gde je javno UŽIVO prevario suprugu!

SVE POLAKO IZLAZI NA VIDELO! Tara nije jedina sa kojom je Nenad varao suprugu, zadrugar nemoćan priznao sve, raskirinkan potpuno!

Novi haos nakon ulaska Jelene BAtos

SVE POLAKO IZLAZI NA VIDELO! Tara nije jedina sa kojom je Nenad varao suprugu, zadrugar nemoćan priznao sve, raskirinkan potpuno!

PrintSrceen

Reper i učesnik “Zadruge” Nenad Aleksić Ša sinoć je ušao u žestoku raspravu za crnim stolom sa bivšom devojkom Jelenom Batos.

Ona je tvrdila da reper nije bio veran supruzi Ivani Aleksić ni pre afere sa Tarom Simov, što je i sam priznao na kraju.

Ti nisi normalan? Želiš da se oglasi devojka sa kojom si varao ženu?! Ne znaš šta se dešava van! – rekla je Jelena.

Pošto ja nisam imao para, ona je rekla da će iz Švedske doći do mene. Od momenta kad smo se videli, kad je dr*ala za čašu konobara, rekao sam joj da joj ovo nije selo, ustao sam, iznervirao sam se, zapalio s te gajbe – pravdao se Ša.

PREPORUKA:   Tara Simov u uživo uključenju na internetu pobesnela zbog epiteta da je LJUBAVNICA i imala je poruku za repera (SNIMAK)

Pre mog dolaska ovde, ušli smo u dublji odnos i maštali o zajedničkom životu, deci. Posle dva dana od tog odlaska je došao i prespavao kod mene – govorila je Jelena.

– Par meseci pre ulaska sam se dopisivao sa njom, kao i sa mnogim drugim devojkama! – pričao je Ša.

Printscreen

Ša je patološki lažov, to je rekla i sama Tara. Sačekaću razvoj ove situacije, pa ću videti ko laže. Ovo njegovo skakanje od betona je vrlo čudno. Ja ne razumem što bi njemu smetalo da boravi u izolaciji sa njom – iskomentarisala je Nadica.

PREPORUKA:   Tara Simov uhvaćena u provodu sa ovim muškarcem

– Nisam je obmanjivao, ali ja sam takav u braku. Neću da kažem da nisam varao, eto, jesam. Znaju to ljudi – priznao je reper.

– Videli smo se četiri, pet puta, samo tada dok sam ja bila u Srbiji – rekla je Jelena.

Mnogi su komentarisali na Jutjubu da se Ivana Aleksić samo spasila nakon javne prevare jer ko zna šta je sve reper radio, a da ona to nije ni znala.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!