.

PRVI VELIKI FAJT LUNE ĐOGANI U ZADRUZI 2: Dorotea je osetila BES SLOBINE LJUBAVNICE zbog brata Adama! (VIDEO)

PRVI VELIKI FAJT LUNE ĐOGANI U ZADRUZI 2: Dorotea je osetila BES SLOBINE LJUBAVNICE zbog brata Adama! (VIDEO)

foto: RTV Pink printscreen

– Ti si sama sa sobom došla u konflikt! – odgovorila joj je Luna i prozvala Doroteu da je folirant

foto: RTV Pink printscreen

Na početku rijalitija Zadruga 2, delovalo je da postoje simpatije između Adama Đoganija i Dorotee Jovanović. međutim, već nakon nekoliko dana, njihovo prisno drugarstvo je preraslo u netrpeljivost, što je primetila i Luna Đogani.

– Adam je divan dečko, ali počeo je da mi crpi energiju s tim pitanjima i potpitanjima ne koje neću dati odgovor. Ja nisam osoba koja toliko voli da odgovara na neke stvari. Ja sve držim u sebi – rekla je Dorotea.
Adam se nije previše branio od Doroteinih kritika, i to mu je zamerila sestra Luna Đogani.

– Ja sam bila za to. Svi ovde znaju koliko su mi njih dvoje bili slatki i koliko sam ih podržavala i njemu govorila ako mu priča slobodno da bude sa njom – istekla je prvo Luna, a potom i otkrila zašto je prišla Adamu da mu zameri što se ne brani, zbog čega je Dorotea burno reagovala.
PREPORUKA:   DRAMA U FINALU: Luna plače: OSTAVIO SI ME KAO KERA, a Marko na ivici suza:Od juče ne vidim budućnost sa tobom

– Njoj se nisam obratila nego sam se svom bratu obratila i rekla sam mu: „Adame, nemoj da dozvoljavaš da te neko ponižava, a da ti ćutiš. Ustani i reci svoj stav, prosto reci svoje mišljenje“ – navela je Luna i skrenula pažnju da u rijalitiju ne sme da ćuti i da mora da iznosi svoj stav.

– Luna iz Zadruge 1, dobrodošla u Zadrugu 2 da opereš svoje mrlje i fleke. Sada si došla u konflikt sa mnom i moramo da nastavimo o bolnim tačkama – rekla je Dorotea.

PREPORUKA:   BAKA PRASE ULAZI U "ZADRUGU 3"?! Ponuđen mu ogroman honorar i specijalni uslovi, a stiže i pevačica koja je prošla kroz TEŽAK RAZVOD!

– Ti si sama sa sobom došla u konflikt! – odgovorila joj je Luna i prozvala Doroteu da je folirant i da nije tako fina kao što je želela da se predstavi.

U ovoj raspravi, učesnica „Zadruge“ i sudija u penziji Snežana Ilić, Luni je nakon sastanka prokomentarisala Doroteu.

– Ova mala mi ide na živce – Snežana je prokomentarisala Doroteu i dodala:

– Ona je proračunata jezivo!

Pogledajte kako je tekla ova rasprava…

(Espreso.rs)

Fejsbuk Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes