.

RAZVOD: Supruga Nenada Aleksića ŠA koji švrlja u Zadruzi skinula je reperovo prezime sa svog imena!

DEFINITIVNO KRAJ Supruga Nenada Aleksića Ša skinula njegovo prezime
Nenad Aleksić Sha sa ženom Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

Muzičar Nenad Aleksić Ša u prethodnom periodu se i te kako vezao za Taru Simov u rijalitiju „Zadruga 4“, te se o njihovom bliskom odnosu naširoko priča, dok je njegova supruga Ivana Aleksić, po svemu sudeći, rešila da definitivno stavi tačku na njihov brak.

Ivana i Ša
Ivana i Ša

Ivana je do nedavno na društvenim mrežama bila potpisana prezimenom Aleksić, što sada nije slučaj, pa je evidentno da je na ovaj način želela da pošalje jasnu poruku o situaciji u njihovom braku.

Ivanin profil na Instagramu Foto: screenshot
Ivanin profil na Instagramu

Prošle nedelje se, podsetimo, pisalo i pričalo o Ivaninom saznanju da su Nenad i Tara imali intimne odnose.

Tara Simov Foto: jovan ilić / RAS Srbija
Tara Simov

– Javnost odavno čeka da se među Tarom i Ša nešto desi, ne sluteći da su oni pre nešto više od dva meseca imali intimne odnose u šteku pored ekonomskog dvorišta, koji ne hvata kamera. To se dogodilo posle jedne žurke, kada je Ša pod dejstvom alkohola prestao da se suzdržava i prepustio strastima. Međutim, već sledećeg dana se pokajao zbog onoga što je uradio, budući da je Tara nakon toga promenila ponašanje za 180 stepeni i krenula sa peckanjem i pretnjama. Ne prođe dan da mu ne pripreti time da će da progovori, a njihove svađe nedeljama slušaju i cimeri i milioni gledalaca – pričao je tad izvor za „Alo“ i navodio da je njegova supruga Ivana tek nedavno saznala šta se među njima dogodilo.

PREPORUKA:   Čekićem nasrnula na Kristijana Golubovića! (SNIMAK)

– Nenadu nije ni u malom mozgu da njegova supruga zna za intimni odnos koji je imao sa Tarom, čak ni ne sluti da neko u kući zna bilo šta. Ivanu je vest o prevari potpuno slomila, a njeno loše zdravstveno stanje sa štitastom žlezdom se dodatno pogoršalo, ali je smogla snage da konačno stavi tačku na njihov brak. Posle toliko godina ljubavi i braka doživela je da joj se suprug zaljubi pred milionskim auditorijumom i da ima intiman odnos sa klinkom. Ne želi i ne može da mu pređe preko toga. Budući da ima podršku porodice i zajedničkih prijatelja, ne postoji šansa da se predomisli i skidanjem burme je to i dokazala. Preko Kenana Tahirovića mu je poslala jasnu poruku da je kraj i da je slobodan da se i javno prepusti strastima sa Tarom. Otkako je saznao vesti, Ša ne dolazi sebi, svakodnevno ulazi u sukobe, plače satima u krevetu i lomi sve pred sobom. Ipak, ljubavnici ne sme da okrene leđa kako ga ne bi i javno raskrinkala, a to ga svakako čeka u nekoliko sledećih nedelja – zaključio je pomenuti izvor, dok je Ivana pre nekoliko dana skinula burmu sa prsta.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!