.

SAMO JE IVANA ALEKSIĆ DAMA: Nenad Gastoz i Stefan Šebez komentarisali Zvezdana, Anđelu i Anu!

JEDINA DAMA JE IVANA ALEKSIĆ Gastoz i Šebez oštro o Zvezdanu, Ani i Anđeli!

Bez dlake na jeziku
JEDINA DAMA JE IVANA ALEKSIĆ Gastoz i Šebez oštro o Zvezdanu, Ani i Anđeli!

Foto: Printscreen

Nenad Gastoz i Stefan Šebez bili su večerašnji gosti emisije “Pitam za druga“. Oni su tom prilikom govorili o gorućim temama “Zadruge 6“, a oštro su komentarisali ljubavni trougao koji čine Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić i Anđela Đuričić.

– Ja znam šta oni rade. Ništa što se do sada nije dešavalo. Niko sebi ovo ne bi dozvolio, da se ovako bacaka. Kad su još krenuli da se muvaju Anđela je bila iz fazona da njeni ne gledaju. Onda on koji je sve vreme tu bio tuci muci, medom te mami i onda ulazi žena koja nikad nije trebalo da uđe. Evo šta je uradila. Da si žena koja voli svog muškarca, smejala bi se kad izađe. A ne ovako… – rekao je Gastoz, a Šebez se nadovezao:

PREPORUKA:   Marko Miljković i Luna se razvode?! Marko je otkrio istinu...

– Jedina dama je Ivana Aleksić, bivša žena od Ša. Nadam se da više nije Aleksić – rekao je Šebez, a Gastoz je dodao:

– Ništa mi ovo nije strano, imao sam sličnu situaciju. To je baš bilo zeznuto. Ovo je kardinalna greška. Janjuš je meni neprikosnoven, on je najjači – rekao je on.

PREPORUKA:   Nekadašnji robijaš Kristijan Golubović i Kristina Spalević dobili bebu, njena majka deset godina mlađa od muža kriminalca Kristijana Golubovića!, sa kojom je nedavno dobio sina Konstantina.
Tagovi
Nenad Marinković Gastoz stefan šebez Zadruga 6 zzadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 vesti zadruga 6 uzivo alo rs zadruga 6 miki đuzadruga 6 zadruga 6 svadba zadruga 6 rijaliti zadruga 6 najnovije zadruga 6 novi vođa zadruga 6 izbacivanje najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 diskvalifikacija zadruga 6 najnovije vesti dana pitam za druga emisija pitam za d
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!