.

Vladimir Tomović i Mensur Ajdarpašić bili u vezi, obelodanila njihova maserka!

OBELODANILA TAJNU VEZU? Bivša zadrugarka raskrinkala Vladimira i Mensura: „Obojica su dolazila kod mene na masaže, a onda…“

Vladimir i Mensur

Vladimir i Mensur, Foto: printscreen

Mensur Ajdarpašić i pre nego što je ušao u „Zadrugu“ naglasio je da poznaje Vladimira Tomovića, kao i to da ne pričaju. Nešto kasnije od trenutka kada su se našli oči u oči pred rijaliti kamerama po prvi put su bili progovorili o sukobu, pa time dodatno zbunili svoje cimere – ispričavši dve verzije priče.

Tomović je, naime, izneo da je sa komšijom u zavadi zbog toga što je, kako je naveo, jedne kišne noći došao ispred pekare da poveze jednu udatu ženu, a informacija je zbog Ajdarpašića došla do njenog supruga. Mensur ga je demantovao, rekavši da se ne seća toga, kao i da smatra da je razlog sukoba povređen Tomovićev ego. Ajdarpašić je dodao da je okačio stori na svom Instagram profilu, kako Vladimir nosi kesu sa piljevinom dok dresira pse i uz to napisao propratni komentar, a to je, po njegovim navodima, zasmetalo Tomoviću jer ima komplekse.

Tim povodom, njihova sugrađanka i bivša zadrugarka Suzana Perović Blondi rešila je da progovori.

„Kada je Savo (sin) bio ‘Zadruzi 2’, htela sam da mu (Tomoviću) uđem tamo i da mu slomim glavu. Ja njega znam od devedesetih. On je bio niko i ništa, i dan danas je niko i ništa. Vlada je niko i ništa. A Mensur još gori. Nešto trenira po teretani… Dolazili su obojica na masaže kod mene, znam ih najbolje. Imam i slike. Ceo Bar priča da su unutra ušli ‘ništa’ ljudi“, počela je Suzana, pa nastavila:

Vladimir Tomović i Maja Marinković

Vladimir Tomović i Maja Marinković, Foto: printscreen

„Vlada nema ništa u Baru, osim te male kafanice i to mu je držao otac. Vladimir se najviše boji da mu ja ne uđem. Jer ako ja uđem i ako me dotakne, ispričaću šta je sve tražio od mene na masažama. To bi bio haos, ne bi ga opralo ništa, ne bi smeo u Bar da dođe. Ceo njihov sukob je čista laž. To je priča za malu decu da bi Mensur ušao. Mensur je u studiju rekao da će njemu nešto da kaže, da ovo, da ono… Kad je ušao, ja sam rekla: ‘Gledaj sada kad mu pruži ruku i pozdravi ga’. Samo što se nisu poljubili… Još je rekao da je držao diskoteku… A zna se ko drži… Znate kako ga vole ti momci? Strašno… Ja sam maser, fizioterapeut, nema čoveka koji nije bio kod mene. A pogotovo Vlada koga znam od devedesetih. Vladimir se boji! Zbog onog kad se sporečkao sa Savom je bežao od mene kad je izašao. Ne postoji nikakva svađa, potražite malo da nije nešto drugo“, zaintrigirala je Blondi.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!