.

Zadruga 5 na početku oborila sve rekorde gledanosti televizija!

ZADRUGA 5 OBORILA SVE REKORDE GLEDANOSTI VEĆ NA POČETKU! Nezapamćeno interesovanje za najpopularniji rijaliti na Balkanu, TV Pink gledanija od svih preostalih televizija ZAJEDNO!

Spektakularna ceremonija otvaranja „Zadruge 5“ počela je večeras tačno u 21 čas na TV Pink, a već u prva dva sata opravdala je titulu najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. Da će ova sezona zaista nadmašiti sve prethodne bilo je jasno odmah – a velika iznenađenja tek predstoje.

ZADRUGA 5 OBORILA SVE REKORDE GLEDANOSTI VEĆ NA POČETKU! Nezapamćeno interesovanje za najpopularniji rijaliti na Balkanu, TV Pink gledanija od svih preostalih televizija ZAJEDNO!

Foto: Alo/ilustracija

PREPORUKA:   Stanija ostala bez bebe, momak joj je oženjeni čovek!

Već na samom početku ceremonije, TV Pink je daleko ispred sebe ostavila konkurenciju, a gledanost raste iz sata u sat. U trećem satu emitovanja, TV Pink i početak „Zadruge 5“ ima udeo u gledanosti od gotovo 30 odsto, što je više od svih preostalih komercijalnih emitera i Javnog servisa Srbije zajedno. U ovom trenutku, TV Pink gledanija je tri puta od Javnog servisa, a čak šest puta od drugoplasirane komercijalne televizije. Sve dosadašnje sezone „Zadruge“ bile su ubedljivo najgledaniji format, ali nikada do sada nije viđe ovakav start kao što je slučaj sa „Zadrugom 5“.

PREPORUKA:   Miljana Kulić se pohvalila nasilničkom vožnjom, jurila preko 200km/h na auto putu!

prntscreen Pink

Veče je otvorio Ognjen Amidžić sa vlasnikom „Pink Media Group“ Željkom Mitrovićem i pobednicom prethodne sezone Nadicom Kamel, a kroz ovu fantastičnu noć vode vas Dušica Jakovljević, Milan Milošević, Dragan Marinković Maca i Ivana Šopić.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!