.

Zadruga 6 NAJAVA: Političar iz Srbije ulazi u Zadrugu 6, tražio je specijalne uslove i pogodnosti

SRPSKI POLITIČAR ŽELI U ZADRUGU 6! Zahteva od produkcije posebnu prostoriju, uslove kakve do sada nisu čuli, a tu nije kraj bizarnostima

Definitivno obećava
SRPSKI POLITIČAR ŽELI U ZADRUGU 6! Zahteva od produkcije posebnu prostoriju, uslove kakve do sada nisu čuli, a tu nije kraj bizarnostima

Alo! Ilustracija /J.V.

Duže vreme polemiše se navodno ulazak jednog srpskog političara u rijaliti šou Zadruga 6.

Kako izvor navodi, on je navodno sam kontaktirao Željka Mitovića i počeo pregovore oko svog učešća u novoj sezoni.

Iako bi njegovo učešće bilo prava senzacija i garantovalo veliku gledanost, njegovi zahtevi su veoma neobični, pa produkcija navodno pokušava da nađe način kako bi ga ukopila u ceo projekat.

PREPORUKA:   Miroslav Miki Đuričić ulazi u Zadrugu a stidi se slikanja, sramota ga je što ponovo ulazi u rijaliti!

Alo! Ilustracija /J.V.

On navodno traži da ga kamere ne snimaju dok jede, dok je u toaletu, kao ni u prvih par sati posle buđenja, što bi značilo da bi morao da ima posebnu prostoriju, ili makar krevet sa druge strane koji ni jedna od kamera ne bi snimala.

Kako izvor dalje navodi, on je veliki fan Zadruge i voleo bi da se oproba u ovom formatu jer želi da testira sebe u neobičnim okolnostima sa nepoznatim ljudima. Dogovor oko honorara navodno nije bio problem, jer nije bio previše zahtevan, ali jedino što ostaje kao problematično jesu uslovi oko nesnimanja u određenim momentima što je sudeći po dosadašnjem iskustvu gotovo nemoguće.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!