.

Zorica Marković nije više mogla da trpi, otkrila tajnu čuvanu 30 godina!

OTKRILA TAJNU ČUVANU 30 GODINA Zorica Marković nije mogla da izdrži, pa priznala sve

Naime, pevačica i učesnica šeste sezone riijalitija „Zadruga“ svako malo otkrije neke detalje iz dugogodišnje muzičke karijere, a ovoga puta ona se prisetila i pevača koji nas je napustio
OTKRILA TAJNU ČUVANU 30 GODINA Zorica Marković nije mogla da izdrži, pa priznala sve

Printscreen

Zorica Marković otkrila je da je hranila pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog i punila mu frižider u vreme kada nije bio zvezda i bavio se ilegalnim poslovima.

Naime, pevačica i učesnica šeste sezone riijalitija „Zadruga“ svako malo otkrije neke detalje iz dugogodišnje muzičke karijere, a ovoga puta ona se prisetila i pevača koji nas je napustio. Ispričala je detalje koje nikada nije podelila s javnošću.

PREPORUKA:   Ana Radulović dolazi na mesto Dušice Jakovljević, umesto nje vodiće emisiju "Narod pita" koja se bavi Zadrugom

Printscreen

Sve je počelo kada je Veliki Šef počeo da budi zadrugare za emisiju, a jedna od pesama koja se našla na repertoaru bila je od Džeja Ramadanovskog „Živim život koji moram“.

– Jao, jao… Jao, živote, kurvo jedna. Jao, živote, što me držiš i dalje, a mojih prijatelja nema – vikala je Zorica kada je čula Džejov veliki hit na zvučnicima. Markovićki su potom prišli Uroš Ćertić, Veljko Simić i Emil Kamenov da bi od nje čuli zbog čega je setna.

– Ja sad živim život koji moram i radim ono što ne treba, kao svako ostavljena duša, koja samo tugu sluša – pevala je Zorica na sav glas, pogođena Džejovim glasom.

Alo

– Pozdrav za Sofiju. Mi smo 30 godina bili nerazdvojni. Džej i ja smo delili i dobro i zlo. Volela sam ga kao rod rođeni. To su bila vremena i godine. Delili smo sve što život nosi. Dobro, loše. On je bio ljudina. Znam ga još s ulice. Da li sam vam pričala kad sam mu napunila frižider kad je šibicario? Tada Marina Tucaković još nije napravila megazvezdu od njega. Ja sam ga znala i gledala sam da ga sklonim s ulice. Znala sam da je talenat. Napunila sam mu frižider da ne bude u šibicarenju – nastavila je Zorica svoju, nikada ispričanu, priču o legendarnom Džeju.

PREPORUKA:   Učesnica Zadruge i pevačica letos je krala a sada je trudna!

– Ja sam ga gledao lično kako radi, a onda je nas 200 čekalo autogram posle svirke. Bio sam klinac, ali Džeki je bio moj Dorćolac – dodao je Uroš, koji se nadovezao na priču.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!