.

Zvezdan Slavnić direktno iz zatvora ušao u Zadrugu 6, ovo ne može zaboraviti!

ZVEZDAN SLAVNIĆ PROGOVORIO O DANIMA ROBIJE! Slavnić ispričao detalje, a preko ovog što je doživeo IZA REŠETAKA nije mogao da PREĐE

ZVEZDAN SLAVNIĆ PROGOVORIO O DANIMA ROBIJE! Slavnić ispričao detalje, a preko ovog što je doživeo IZA REŠETAKA nije mogao da PREĐE

Foto: Printscreen Amidži šou

Zvezdan Slavnić je maltene iz zatvora otišao pravo u rijaliti „Zadruga“, a sada je progovorio o danima u zatvoru.

Sin legendarnog košarkaškog asa Zorana Moke Slavnića je 2017. godine je zajedno sa četvoricom „pink pantera“ uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u pljački teškoj 1,3 miliona evra, ali to nije jedino krivično delo zbog koje je ležao.

PREPORUKA:   Rođak Anđele Đuričić je u Kavačkom klanu, Slavnić uplašen za život!
Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen Amidži šou

Slavnić se sada prisetio njegovog najgoreg iskustva iz ćelije.

– Misliš na koledžu? Najgore iskustvo. Pamtim da je bilo dugo, znaš šta, ne bi mi verovali, ali kad ti drug sa kojim si bio pet godina tu, svaki dan, izlazi na slobodu, a ti si srećan što odlazi, a tužan si što odlazi od mene, to mi je najčudnije iskustvo. Ne mogu da pomislim da želim da bude tu pored mene, ali to mi je najčudnije, jer ovo drugo nisam ni imao – ispričao je Zvezdan u emisiji Amidži šou.

PREPORUKA:   Bivši momak starlete ljubavnice Anđele Đuričić najavio ulazak u Zadrugu 6, gnusne stvari ispričao a najavio je još bljuvotina!

Kurir.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!