.

Zvezdan Slavnić posle ostavljanja supruge pred kamerama, ponovio nešto što će je dodatno povrediti

POSLE JAVNE PREVARE PROGOVORIO O „POZADINI“ LJUBAVNOG SKANDALA! Zvezdan uzvratio Ani rečima koje će je još jače zaboleti

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić više i ne kriju emocije, pa je ljubavni skandal dobio na jačini, a evo šta je sada rekao sveže razvedeni zadrugar.

 Zvezdan Slavnić o braku sa Anom Izvor: YouTube/Zadruga Official

Učesnik Zadruge, Zvezdan Slavnić, ovih dana je u žiži javnosti zbog ljubavnog odnosa sa Anđelom Đuričić, zbog čega ga je nevenčana supruga ostavila čim je priznao emocije prema dvadesetak godina mlađoj Crnogorki. Gledaoci su radoznali, mnogi razočarani i njenim i njegovim ponašanjem, a najviše ih je zanimalo da li Anu i dalje voli kao čoveka i prijatelja.

Želeo bih da moj brak ostane samo moj brak, sve to u njemu da ostane baš moje i njeno„, odgovorio je Zvezdan Slavnić na pitanje koje mu je postavio jedan gledalac, a voditeljka se nadovezala komentarom da gledaoci i sami mogu da naslute da im u zajednici nije bilo sve onako kako je predstavljeno na početku Zadruge. U protivnom, ne bi se zaljubio u Anđelu.

„Šta god da je bilo, stvarno ne mogu ništa da kažem, samo mogu da uzvratim da je ona veliki čovek i veliki prijatelj. Ja sam došao ovde, nisam imao u malom mozgu da će se desiti to što se desilo, pozadina razloga nije bitna, to se svakako već desilo„, priznao je Zvezdan, koji je od početka rijalitija govorio da nema šanse da prevari Anu, da se to nikada neće desiti. I desilo se, skoro četiri meseca kasnije.

PREPORUKA:   ŠOK potez prevarene supruge, bacila se preljubniku Zvezdanu Slavniću u zagrljaj!

Ana se oglašavala i ranije za medije, kada se pričalo o njegovom zbližavanju s Aleksandrom Nikolić, a nedavno je na Instagramu napisala da je povređena i da ne želi da daje izjave. „Više se ne oglašavam novinarima, niti dajem bilo kakve izjave i stavljam tačku. Potreba da se oglasim nije igranje rijalitija, a to kažem onim dušebrižnicima, koji samo žele još više nesreće i suza, pa se setite šta je vas ikad bolelo, ako uopšte imate srce da vas boli. Hvala svim mojim divnim ljudima ovde, jer za vas jesam i biću tu“, poručila je sada već bivša supruga Zvezdana Slavnića, koji je izjavio da ne želi da je vidi za Novu godinu.

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić u opštem karambolu i metežem udario Anđelu Đuričić!

Pogledajte kako Ana izgleda!

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!