.

Preljubnica pa pokajnica, nervno rastrojena Dalila Mujić ispričala zašto se vratila Dejanu, kojeg je varala na njegove oči!

POPUCALA PO SVIM ŠAVOVIMA! Dalila doživela emotivni slom i konačno priznala Dejanu pravi razlog pomirenja sa njim, sada je sve jasno!

Buran odnos i pomirenje Dejan i Dalila tema je u medijima i Zadruzi već danima
POPUCALA PO SVIM ŠAVOVIMA! Dalila doživela emotivni slom i konačno priznala Dejanu pravi razlog pomirenja sa njim, sada je sve jasno!

Printscreen

Zadrugari su i dalje komentarisali razgovor Dalile i Dejana Dragojevića, a gotovo svi su se složili u tome da Dalila traži način da ponovo raskine sa Dejanom.

PREPORUKA:   Nenad Aleksić Ša ponovo pokušao da pobegne iz Elite posle novog raskida sa Mionom!

Mislim da je Dalila potpuno iskrena, da je iz sažaljenja sa Dejanom, ali on to ne može da prihvati – komentarisao je Luks.

Printscreen

Ona želi da pomogne Dejanu, a ne može da pomogne sebi, jer je i ona u go*nima. Car sve komentariše, a ona je neko ko ne može da ne odgovori. Svesna je da Dejan i ona ne mogu da budu prijatelji, svesna je da oni ne mogu ni da budu zajedno, ali tako je radila i prošli put, postepeno ga je hladila. Maji smeta što Filip komentariše klipove – govorila je Matora.

PREPORUKA:   Geja Uroša Stanića izbacili iz kuće, ne želi o tome pričati, sukob sa Bojanom!

Printscreen

Rekla sam da pokušavam da pomognem tebi, a nisam u stanju ni sebi da pomognem! – rekla je Dalila Dejanu.

Brak je propao, oni sad pokušavaju da uđu u neku novu vezu. 100% je ovo propast, nema od toga ništa. Dalila sad kanali sebe – pričao je Mića.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!