.

Komšije Mišela Gvozdenovića ne zaboravljaju Miljanine ispade, nisu mogli spavati ni danju ni noću!

MILJANA IM NIJE DALA MIRA NI DANJU NI NOĆU Mišelove komšije progovorile o haosu sa Kulićevom: Ne znam kako su izdržali to

Komšije Mišela Gvozdenovića ne zaboravljaju Miljanine ispade
MILJANA IM NIJE DALA MIRA NI DANJU NI NOĆU Mišelove komšije progovorile o haosu sa Kulićevom: Ne znam kako su izdržali to

Printscreen

Mišel Gvozdenović preselio se iz Čačka zbog poslovnih obaveza i trenutno živi u Beogradu, ali koristi svaku priliku da obiđe porodičnu kuću, koju je svojevremeno opsedala rijaliti zvezda Miljana Kulić.

Naime, dok je bila opsednuta pevačem, ona je malo-malo upadala u njegov dom i, kako je tvrdio on, ali i njegovi roditelji, trpeo ozbiljnu torturu, zbog koje je reagovala policija.

PREPORUKA:   Samoživi Nikola Grujić Gruja pred kamerama prevario ženu pa joj ostavio ogromn kredit da sama plaća!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Komšije Gvozdenovića još uvek nisu zaboravile nemile scene koje su se odvijale u dvorištu, a koje je Miljana priređivala zvezdi „Granda“.

Mišel je detinjstvo proveo u Holandiji, gde se i školovao, a sa 20 godina vratio se u Srbiju i započeo život u Čačku. Za pevača komšije su imale samo reči hvale:

Danas mi je sve to smešno, ali bilo je strašno koliko je Miljana uhodila Mišela i šta je sve radila da privuče njegovu pažnju. Ona je divljala ispred njegove kuće, skupljali smo se da gledamo taj cirkus. Dolazila je i pevala mu ljubavne pesme, pisala poruke na kapiji, ostavljala ceduljice sa brojem telefona…

PREPORUKA:   Marija Kulić ulazi u Elitu, čulo se u razgovoru!

Printscreen

Nije im davala mira ni danju ni noću, ne znam kako su ljudi to sve izdržali. Mišel ni polovinu stvari koje su se desile nije hteo da iznese u „Zadruzi“ – ispričala je Gvozdenovićeva komšinica i dodala da njega popularnost nije promenila:

On je isto dete, uvek je ljubazan i nasmejan. Nije mu slava udarila u glavu kao drugima, i posle takmičenja i rijalitija ostao je normalan. Lepo je vaspitan – zaključila je ona.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!