.

Marija Kulić saznala da je Nenad Macanović Bebica u sekti i da crnom magijom uništava porodicu Kulić!

„GUŠIM SE, MOGUĆE JE TO IAKO JE PALIO SVEĆE!“ Mariji Kulić saopšteno da je Bebica u SEKTI, a da su Miljana i ona ciljane žrtve

Voditelj Milan Milošević je ušao u rijaliti šou-program „Zadruga“ i saopštio učesnicima ovog TV formata da javnost bruji o ispovesti komšije Nenada Macanovića Bebice u kojoj se navodi da je zadrugar navodno deo sekte.
Nenad Macanović Bebica i Marija Kulić Foto: TV Pink / screenshot

Nenad Macanović Bebica i Marija Kulić

– Nikad dosad nisam pričao o ovoj temi. Saznali smo nešto novo, mediji bruje ceo dan da je jedna osoba u kandžama sekte. Bebice, budi iskren. Da li je tvoj problem sa sektom sve ono što se dešavalo poslednjih godina? – pitao je Milan.

PREPORUKA:   Miljana Kulić u jezivom napadu na bebicu, jedva ga spasili! (SNIMAK)

– Nemam nikakve veze sa sektom. Otac od mog oca je bio sveštenik. Ja nemam veze sa tim, niti se razumem u to. To je čista budalaština – pravdao se Bebica.
Nenad Macanović Bebica Foto: screenshotNenad Macanović Bebica

– Kažu da su Miljana i Marija njegove ciljane žrtve, da ih je odabrao i da su svi problemi njegovi sve zbog sekte i problema – dodao je Milošević.

– Nisam imao veze sa sektom – odbrusio je Macanović.
Marija Kulić Foto: screenshotMarija Kulić

– Ja prvi put čujem, nikad nisam posumnjala. Počelo je da me guši, kao da me neko davi. Čula sam za sekte, ali se ne razumem. Znam da su opasne stvari u pitanju. On je sa nama išao u manastire, crkve, čitale su se molitve za Miljanino zdravlje. Sveće za decu, za sebe, za zdravlje… Ja stvarno ne znam. Sve je moguće. Toliko si me uplašio – jedva je izustila Marija.

PREPORUKA:   Dušica Jakovljević dobila otkaz na Hype TV zbog korišćenja psihoaktivnih supstanci - DROGE!
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!