.

Kija Kockar прозвала љубавницу Анђелу Ђуричић, брине се за њено здравље!

KIJA KOCKAR ZABRINUTA ZA ANĐELU ĐURIČIĆ Pobednica „Zadruge 1“ se oglasila i PODIGLA BURU žestokim komentarom o Zvezdanu i Maji

Zvezdan Slavnić ponovo je šokirao javnost, kada je u ranim jutarnjim časovima imao odnos sa Majom Marinković, a onda imao žestoki okršaj sa Anđelom Đuričić, koja ih je zatekla u izolaciji.
. Foto: Milan Ilić / Ringier

Ovo je sve dodatno iznenadilo, zbog činjenice da je pre samo nekoliko dana Anđelu i Zvezdana podržao njegov otac, Moka Slavnić, koji im je javno poručio da se drže zajedno i idu protiv svih.
Maja Marinković, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić Foto: Milan Ilić, Zadruga / RingierMaja Marinković, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

PREPORUKA:   Miljana Kulić traži od Pinka alkohol i tablete da bi ih pomešala!

Ipak, došlo je do raskida, a nekadašnja pobednica Zadruge Kija Kockar oštro je prokomentarisala odnos Maje i Zvezdana, osuđujući što je on Anđeli tokom svađe uradio šamar.

Naime, ona je na Tviteru napisala sledeće:

– On je nju ošamario, a to je no no. Nadam se da će se skloniti više od njega i da sad kreće njegova karmica zvana Maja.
Kija Kockar prokomentarisala situaciju ozmeđu Anđele i Zvzedana Foto: TwitterKija Kockar prokomentarisala situaciju ozmeđu Anđele i Zvzedana

PREPORUKA:   Slobodan Sloba Radovanović javno pred kamerama prevario Kiju Kockar sa Lunom Đogani, ljubavne poruke slao trećoj devojci!

Nema sumnje da Kija redovno prati razvoj situacije između Zvezdana Slavnića, Anđele Đuričić, Ane Ćurčić i Maje Marinković.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!