.

Zvezdan Slavnić dobio otkaz na novom poslu, šutnula ga Anđela pa i televizija!

ZVEZDAN SLAVNIĆ DOBIO OTKAZ Ostao bez posla jer ga je Anđela šutnula – ZBOG RASKIDA OSTAO BEZ DINARA

Kao bomba sinoć je odjeknula best da su bivši učesnici rijalitija „Zadruga“, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić stavili tačku na svoju vezu.
Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić Foto: Screenshot/Zadruga, Snežana Krstić / RingierAnđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Naime, kako su preneli domaći mediji Anđela je iz Crne Gore obavestila Zvezdana da je dobio šut kartu, a Slavnić je osim toga zbog Đuričićeve ostao bez dinara i dobio otkaz na poslu, tačnije na jednoj televiziji gde su njih dvoje bili angažovani da vode zajedničku emisiju.
Anđela i Zvezdan u emisiji

Foto: Hype TV / screenshotAnđela i Zvezdan u emisiji

Anđelu je pre neki dan, sada već njen bivši dečko Zvezdan ispratio u Crnu Goru, a ništa nije slutilo da će doći do raskida i da imaju probleme, naročito što su dobili priliku da rade na zajedničkom projektu.

PREPORUKA:   Starleta Anđela Đuričić ispričala o sramoti koju je priredila roditeljima i kako ih je u oči pogledala!

Problemi već neko vreme traju, ali oni čak ni poslovno nisu mogli zajedno. Anđele će iz Crne Gore da vodi emisiju na televiziji na kojoj je angažovana. U ovom momentu cela produkcija stala je iza nje da joj pomogne da prevaziđe raskid. Zato emisiju radi što se kaže od kuće iz Crne Gore. Kada se vrati u Beograd ona će emisiju voditi iz studija. Inače ona je zaposlena na jednoj televiziji dok je Zvezdan ostao bez angažmana, preneo je „Skandal“.
Anđela i Zvezdan

Foto: Zadruga / youtubeAnđela i Zvezdan

Podsetimo, kontroverznu bivšu učesnicu „Zadruge“, Anđelu Đuričić ne prestaju da ismevaju na društvenim mrežama zbog svog ponašanja u prvoj emisiji koju je vodila sa Zvezdanom, a koju će od sada prema pisanju medija ona voditi sama

PREPORUKA:   Zvezdan i Anđela uhvaćeni ponovo zajedno! (SNIMAK)

Naime, bivša učesnica „Zadruge“, Super Cveta je isprozivala Anđelu Đuričić i njeno ponašanje u emisiji.
Super Cveta o Anđeli Đuričić

Foto: supercveta / InstagramSuper Cveta o Anđeli Đuričić

– Ovo je najveći krindž i užas koji sam ikada videla. Ne može svako biti voditelj, šta ste se utripovali? – napisala je Super Cveta na Instagramu, a onda i objavila fotografiju na kojoj se slikala imitirajući Anđelu i njenu pozu.

– Kaži ti meni, jesi li za kafu? – napisala je Super Cveta, aludirajući na Anđelu, a u pozadini se može videti da se zaigrala namenski u fotošopu.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Zvezdan Slavnić dobio otkaz na novom poslu, šutnula ga Anđela pa i televizija!”

  1. […] kažem vam da neću da pričam o tome. Ne, druge teme. Hvala svima na podršci – rekao je Zvezdan Slavnić tokom „meča“ sa Nenadom Aleksićem Ša, pa pozivao ljude da budu aktivni, ne bi li […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!