.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola raskinuli, pa je Zola poslao Instagram poruku kao odgovor Miljani na netačne tvrdnje u emisiji Narod pita – Zadruga

Nakon Miljaninih tvrdnji oglasio se Zola, pa poslao misterioznu poruku – Posle raskida, Miljana nimalo ne štedi Zolu, već iznosi njihov prljav veš

MILJANA KULIĆ I ZOLA NE LIČE NA SEBE: Nećete verovati koliko su se ugojili, sve KIPTI! Baš su PRETERALI! (VIDEO)

Printskrin: Instagram/miljanicakulic

Miljana Kulić nakon raskida sa Lazarom Čolićem Zolom iznela je detalje njihove emotivne veze, kao i „prljav veš“, u emsiji „Zadruga – Narod pita“.

Nakon Miljaninih tvrdnji da je Zola nju koritio, da navodno duguje novac i da je planirao da ga ona vraća, kako ju je čak i jednom prilikom šurnuo, oglasio je Čolić.

PREPORUKA:   Napadnut Neca tiktoker, napao ga šofer autobusa!

Kulićeva je istakla i da je Nikola Orozović dao novac Zoli, kako bi mogao da se vrati u svoju rodnu Bosnu, što je potvrdio Čolić, ali i zaintrigireo sve kada je napisao da je to sve što će reći za početak.

– I jedini čovek koji mi je dao bilo kakav novac da bih se prebacio za Bosnu i otišao kući je Nikola Orozović. Ako ima bilo ko drugi da mi je dao nešto neka mi se javi slobodno ili neka se javno oglasi. Toliko od mene za početak – napisao je Zola.

PREPORUKA:   Drugarica Mione Jovanović ponizila starletu Maju Marinković zbog Stanislava Krofaka

Iako nije kometarisao druge Miljanine tvdnje, na osnovu njegove objave, mnogi smatraju da će Zola uskoro žestoko odgovoriti na ono što je iznela njegova bivša devojka.

Printskrin: Instagaram/orozovic,official

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!