.

Aleksandra Nikolić ne može nikom zabraniti emocije prema sebi, ali ne želi pružiti obostrane emocije!

NE MOGU DA ZABRANIM NEKOME DA IMA EMOCIJE Aleksandra na meti kritika zbog odnosa sa Zvezdanom, a OVO se nikako neće dopasti DEJANU

NE MOGU DA ZABRANIM NEKOME DA IMA EMOCIJE Aleksandra na meti kritika zbog odnosa sa Zvezdanom, a OVO se nikako neće dopasti DEJANU

Već neko vreme se spekuliše da između Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnić postoji nešto više od prijateljstva, a sada je zadrugarka jasno dala do znanja da ne namerava da prestane sa druženjem sa cimerom sa kojim je povezuju.

Naime, novi vođa Miljana Popović pokušala je da da savet Aleks, kako ne bi došla u iskušenje da prevari dečka Dejana Dragojevića, prošlogodišnjeg pobednika „Zadruge“.

PREPORUKA:   Trudna Aleksandra Nikolić promenila imidž i uživa u trudnoći!
Zvezdan Slavnić

foto: Printscreen/Zadruga

– Osoba koja se potpomaže pomagalima, a ne svojim nogama, tu je na osnovu tuđe slave i uspeha, Aleksandra. Verujem da je zljubljena u svog dečka, i zaista ti želim da sačuvaš svoju ljubav i da ti se ništa ne desi. Nemoj da ispada da daješ neki povod, da se igraš sa vatrom. Čula sam da si rekla Milici da hoćeš da napraviš problem i haos jer ti je dosadno – rekla je Miljana.

– Ja sam to i rekla – rekla je Aleks.

PREPORUKA:   Miljana Kulić najavila izlazak iz Zadruge Elita

– Bolje neka ti bude malo dosadno za promenu, mali budžet – rekla je Miljana.

Miljana Popović
foto: Printscreen

– Aludira se da sam na ivici prevare. Ja ne mogu nikome da zabranim da gaji osećanja prema meni, nisam dala nikakav povod. Neću biti smorena zbog ovakvih komentara, shvatam svoju težinu ovde. Još više ću da se družim – rekla je Aleks.

Kurir.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!