.

Bahati Taki Marinković od ćerke Maje Marinković napravio bahatu starletu, skupim poklonima je naučio namoralu i nepoštenju, ispričao koliko joj novca dao za cipele i parfeme

3.000 € KUPAĆI, 60.000 DALA ZA ČIZME, 100.000 ZA PARFEME: Taki otkrio koliko je PUKAO za Majinu garderobu, a to nije sve

3.000 € KUPAĆI, 60.000 DALA ZA ČIZME, 100.000 ZA PARFEME: Taki otkrio koliko je PUKAO za Majinu garderobu, a to nije sve

Otac Maje Marinković, koja je trenutno u Beloj kući, Taki Marinković prokomentarisao je aktuelne zadrugare, ali i konačno priznao da Maja ove godine ima velike šanse za pobedu u najgledanijem rijalitiju u regionu, za čiji je ulazak iskeširala pozamašnu svotu novca.

Taki, kako komentarišeš izjavu Dejana Dragojevića da ste ti i Maja u incestuoznom odnosu?

– Ne bih mu davao na važnosti. Ma budala, ko to još može da izjavi, monstrum.

Kako ti se dopada početak nove sezone?

– Ove godine je „Zadruga” postala od početka odmah zanimljiva. Ima dosta osveženja, ima dosta novih učesnika, ali nikako da zavrte neku priču. Opet se sve vrti oko Maje. Ovo je šesta „Zadruga” i vidi se da se Maja izdvojila od svih.

Maja Marinković, Taki Marinković

foto: Printscreen/Instagram

Da li ti se čini da je Maja malo sazrela?

– Rekao bih da je Maja sazrela u međuvremenu, ali i zna da igra rijaliti. Ovo njoj nekako leži, no videćemo, tek je početak ovog ringišpila. Zasad se super drži. Vidim da daje konkretne odgovore. Nema kod nje cile-mile. Postoje neki koji ni njoj ne odgovaraju, ali non-stop se govori i piše o Maji Marinković.

Da li je istina ono što je Kristijan ispričao, da si hteo da se ubiješ zbog Maje?

– To je bilo više u afektu. Kića i ja se znamo 40 i više godina. Odrasli smo zajedno. On je otišao jednim putem, ja sam se okrenuo ka fudbalu i sportu. Inače, dugo se nismo videli jer je on bio na nekim drugim destinacijama. Kristijan i ja smo danas u super odnosima. On ima ovde jedan restorančić sa odličnom hranom i ja s vremena na vreme odem kod njega na ručak. Bio sam tamo pre sedam-osam dana.

PREPORUKA:   Učesnici Zadruge 6 zabranili ulazak u kuću Jeleni Golubović, umuvala se kroz prozor!
Zadruga, Taki Marinković
foto: Nemanja Nikolić

Kako komentarišeš Bugarina?

– On je mnogo interesantan, zapravo, mnogo je namazan. On je bio u već dva rijalitija. Nije on naivan. Malo se pravi da je lud, da nešto ne razume, inače, iskusan je on rijaliti igrač.

Misliš li da bi on poklekao pred Majom kada bi ona htela da bude sa njim?

– Čuo sam da je njegova gospođa izjavila kako on može da ima devojku u „Zadruzi”, neku avanturicu od dan-dva, i ništa više. Tako sam ja čuo, on valjda ima tu neku verenicu u Bugarskoj. Pa Maja je lepa i atraktivna devojka, ali ja njemu ne verujem ništa.

Da li si primetio da postoji još nekoliko muškaraca kojima se Maja dopada?

– Nemam šta da kažem, to se vidi. Pa videli ste njen ulazak, njen stajling, uložila je devojka u sebe.

Uroš Ćertić
foto: Kurir

Da li Uroš Ćertić folira da je zaštitnički nastrojen prema Maji ili čeka neku svoju šansu?

– Prema njegovim rečima, on ima neku curu napolju. Video sam da komentariše i kako imamo neke zajedničke prijatelje. Ali mislim da on pod hitno mora malo da se smiri, mnogo je žustro krenuo. I Maja mu je rekla da mora malo da se smiri. On je pametan momak, ima šta da kaže.

Kako ti se činio odnos Maje i Jelene Golubović?

– Kako je Maja ugasila Jelenu Golubović za dva minuta, nema je nigde. Sve ih je Maja pogasila tamo.

Jelena Golubović
foto: Printscreen

Šta si savetovao Maju pre ulaska u „Zadrugu”?

– Savetovao sam Maju da bude sama, najbolja je kada je sama u rijalitiju. I može da se druži sa Miljanom, mojim drugarom.

PREPORUKA:   Miljana Kulić u rijalitiju već imala dva puta seks, žestoka akcija se dogodila direktno ispod kamere! (SNIMAK)

Da li Maja konačno može da pobedi ove godine?

– Sve su ovo sitne ribe, posle će u kuću ući mnogo dobrih i jakih igrača. Možda i neko od onih koji su godinama ranije pobeđivali, možda i neko od starijih koji imaju veliku armiju fanova iza sebe. Ovo što zasad Maja pokazuje jeste da dominira. Ima velike šanse za pobedu.

Koliko je Maja uložila u sebe pre ulaska u „Zadrugu 6”?

– Unela je unutra 22 džaka sa garderobom, samo je haljina koju je nosila na ulasku 1.000 evra. Poludeo sam kad sam to čuo. Samo u jednoj kozmetičkoj radnji je pukla 100.000 dinara, i to bez parfema. Imam i račun ako hoćete da vam pokažem. Ali je ona sve to uzela za deset meseci boravka tamo. Pukla je 25.000 evra sigurno. Pored toga, ona ima još stvari koje tek treba da joj ubacim. Treba da joj dam bunde i zimsku garderobu. Unutra je unela 30 kupaćih kostima, a svaki košta po 100 evra. Znači 3.000 evra su samo kupaći koštali. Čizmice je platila, bože me sačuvaj, ne smem ni da kažem, 60.000 dinara su koštale. Nije smela ni da mi kaže koliko su koštale.

Neko bi ti sada rekao da nije puno dati toliko za čizme ako su kvalitetne?

– Ma nije puno, ali ona je uzela 10 pari! Ona je bog! Ona mi kaže: „Taki, ja sam Maja Marinković.” I aj sad ti meni kaži, šta ja njoj da kažem.

kurir.rs/Objektiv.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!