.

BRAT BODIBILDERA: Fitnes instruktor i bivši dečko Sanje Vučić iz grupe „Hurricane“, Nikola Đorđević, bio je veran Hurikanki

„BILA JE SUPER SNAJKA“ Brat Nikole Đorđevića otkrio da li je zadrugar BIO VERAN SANJI VUČIĆ, kao i šta se desilo nakon raskida

Nikola Djordjevc Foto: Privatna arhiva

Fitnes instruktor i bivši dečko Sanje Vučić iz grupe „Hurricane“, Nikola Đorđević, uveliko uživa u popularnom rijaltiju „Zadruga“ i već je uspeo da privuče simpatije gledalaca kraj malih ekrana.

Sanja i Nikola Foto: Instagram
Sanja i Nikola

Njegov brat Slavko Laketić za „Super TV“ prognozira dobar plasman novom učesniku.

– Super se snalazi, mislim da je privukao pažnju svojim ulaskom. Baš je pun pogodak njegov ulazak napravio. Mislim da će umeti da pliva u tom moru. Primetio sam da ga dosta devojaka spopada. Uvek je mamio pažnju nežnijeg pola i pre rijalitija. Kad je bio sa Sanjom u vezi, bio je veran samo njoj. Pre nje je bio mamac za žene, kao što je on i tamo rekao, koja mu se svidi to je to – govori Slavko i usput se osvrće na Nikolinu vezu sa Sanjom Vučić.

PREPORUKA:   Učesnica Zadruge abortirala dete oženjenog muškarca, a prethodno obelodanjen njen posao prostitucije!

– Sanja je bila odlična snajka. Nemam ništa loše da kažem, pozitivna je i komunikativna devojka. Sasvim jedna normalna osoba, nikada ne biste rekli da je pevačica iz najpopularnije grupe. Ne znam detalje raskida, njihov odnos je bio odličan. Ne pričamo nas dvojica previše o tim intimnim stvarima, a ja svaku njegovu odluku zaista poštujem. Kada su raskinuli, ostali su dobri prijatelji. Nikad se nisam mešao u njihovu vezu, ali mi je žao što su raskinuli – kaže Nikolin brat.

Sanja Vučić Foto: Printscreen / RAS Srbija
Sanja Vučić

Kako se pisalo, razlog za raskid između Sanje i Nikole je u njihovom sve većem neslaganju. Nikolin brat ipak razloge ne želi da komentariše ali je siguran da će u rijalitiju biti sa onom koja mu se dopadne.

PREPORUKA:   PONIŽENI Dejan Dragojević vratio pteljubnicu Dalilu, otišao joj u krevet pa se mazili i grlili

– Još je rano da se komentariše koja će mu devojka biti najviše odgovarati. Koja god ostvari unutrašnji kontakt sa njim, ona će biti ta. Tara Simov mu se polako primakla i vidim da su završili u krevetu. Čekamo da vidimo šta će biti, možda ga neka devojka baš čeka iz prikrajka. Nikad se tu ne zna – zaključuje Laketić za „Super TV“.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!