.

Čovek bez života i porodice, Lepi Mića, ulazi ponovo u Zadrugu

UKUĆANIMA JE BIO NOĆNA MORA, A SAD PONOVO ULAZI U RIJALITI?! Mića došao na pregovore sa produkcijom, pa otkrio u koga se RAZOČARAO


Na pregovore sa produkcijom povodom učešća u „Zadrugu 5“ došao i Lepi Mića. Nema sumnje da će postići dogovor, s obzirom na to da do sada nijedna „Zadruga“ nije prošla bez ove rijaliti zvezde.

Mnogi učesnici rijalitija su se njemu obraćali za pomoć i savete tokom boravka u Beloj kući. Mića je otkrio da ga je najviše razočarala Milica Kemez.

Lepi Mića
PREPORUKA:   Miljana Kulić izlazi iz Zadruge, došli iz produkcije da je vode! (SNIMAK)

foto: Printscreen/Pink

– Razočarale su me osobe kojima sam poklanjao najviše pažnje tamo za njihovo dobro. Najveće moje razočarenje nakon rijaltiija je Milica Kemez, koja me opet nije poslušala i opet pravi greške. Ja njoj uvek opraštam, ali ovaj put sam s njom prekinuo svaaki kontakt. Želim joj sve najbolje, ali bez druženja sa mnom i bez mojih saveta – rekao je Mića.

Lepi Mića je razočaran u svoje bivše cimere jer su se mnogi proslavili na njegovim leđima, a niko mu nije rekao hvala. Otkrio nam je da je on preporučio Deniz Dejm za ulazak u „Zadrugu“. Ona je svojom pojavom podigla veliku prašinu u javnost.

PREPORUKA:   Rat maloletne Milice i Mensura Ajdarpašića nastavljen teškim uvredama, psovkama i vređanjem
Lepi Mića
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/I.B/Srbija Danas

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!